Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben - Hargitai opálbarlang - Kirulyfürdő
Erdély természeti kincsei és látnivalói. Túrázás, kirándulás, kincskeresés. GPS készülékkel, vagy anélkül.
Joy Carpets decor accents Exclusive Living Room Furniture Rejtekhely.ro Geotrekking Erdelyben - Geotrekking - A képet grimoirine készítette
  Belépés  
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció! - GYIK

Hargitai opálbarlang - Kirulyfürdő - Hargita megye 

Hargitai opálbarlang - Kirulyfürdő, Rejtekhely - Hargita
RH0110

Kirulyfürdő egyik turisták elől rejtve maradt szépségéhez a Hargitai opálbarlanghoz vezet ez a láda. Köszönöm István-nak a rövid de sikeres túrát ezen a közös rejtésen. Köszönöm trekkingklub-nak a leírást. És köszönom Zoltán unokabátyámnak, aki legelőször a fülembe ültette a bogarat az opálbarlanggal kapcsolatban. Bár csak nála nem volt GPS, mégis ő találta meg a barlangot.

FigyelemA további tartalomhoz (a rejtekhely leírása, a rejtekhely koordinátái, további megtalálások és hozzászólások szövege, stb.) való hozzáférés több szinten történik, a bejelentkezés után!

Bejelentkezés/Regisztráció
------------------------------------------------------
"Hargitai opálbarlang - Kirulyfürdő" | Belépés/Regisztráció | 16 hozzászólás | Keresés
Tilos a Rejtekhely.ro-n megjelenő képek, szövegek, leírások, és gps adatok másolása, az eredeti szerző engedélye nélkül. A felhasználók által letölthető tartalom és információ csak személyes túrázásra és kirándulásra, illetve a játszóterünk keretein belül történő kincskeresésre használható fel.

A bejegyzések tartalmáért, a geodobozokból kivett vagy betett tárgyakért, a rejtekhelyek keresése közben esetleg bekövetkezett balesetekért felelősséget nem vállalunk. A kihelyezett geodobozok a ládagazda felelősségébe tartoznak.

------------------------------------------------------
Megtaláltad ezt a rejtekhelyet és szeretnél bejegyzést írni?
Ha sikerült eljutnod erre a helyre, számolj be nekünk az élményeidről és oszd meg velünk élményfotóidat. Belépés/Regisztráció

------------------------------------------------------
foundtext Rókalyuk
Dátum: 2017.07.09. 14:05
 
A dobozt nem sikerült megtalálnom! A barlang eléggé veszélyes, bármikor beomolhat. Nem is mertem nagyon bemerészkedni. Még az útról is látszik a rejtekhely.


------------------------------------------------------
foundtext Színek közt
Dátum: 2016.07.17. 13:55
 
A leírás elolvasása után kíváncsian vártuk, hogy mi is felfedezhessük a kincset. Első akadályként kincskeresőkre bukkantunk, akik szorgosan bontogatták a patak partját. Aztán az ösvény és a megadott koordináták minket is a barlang főlé vezettek, de gyanús volt a kiemelkedés, amelyen éppen álltunk, hát alánéztünk. A kép alapján felismerhető volt a bejárat, de első nézésre hihetetlennek tűnt az, amit aztán a barlang belsejében találtunk. Csupán az volt a kérdés, miért van telekormozva? Tetszett a rejtek meghatározása. S, mert ismét kicsi volt a dobozka a kincsünk elrejtésére, szaporítottuk a rejtekhelyen az opált. Gyermekszáj: Az opál félgazdagkő?

 
Rejtekhely-fotók
opálbarlang opál Kirulyfürdő
Opál opálbarlang opál KirulyfürdőKözeli rejtekhelyek
Kalibasko
0.43 km, -13 m szk.
Hargita liget
0.57 km, -15 m szk.
Kalibasko vendeglo
0.93 km, 50 m szk.
Banyaureg Gyepu patak
1.21 km, 82 m szk.
Regi kokereszt Gyepu patak
1.24 km, 81 m szk.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2018 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.07 másodperc