Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben - Erdőfalvi barlangvár
Erdély természeti kincsei és látnivalói. Túrázás, kirándulás, kincskeresés. GPS készülékkel, vagy anélkül.
James Martin Double Vanities deals Bathroom furnishing deal. Double Vanities Rejtekhely.ro Geotrekking Erdelyben - Geotrekking - A képet grimoirine készítette
  Belépés  
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció! - GYIK

Erdőfalvi barlangvár - Hunyad megye 

Erdőfalvi barlangvár, Rejtekhely - Hunyad
RH1693

Az erdélyi Érchegység délkeleti részén, a festői Glodi szorostól kissé délre találjuk Erdőfalva községet, ahová legkönnyebben Szászváros felől Algyógyon keresztül juthatunk el. A déli irányból vezető úton Erdőfalvára érkezve a falu központjából már jól látható a községtől északra magasodó csipkézett sziklafal, mely számos üreget, hasadékot rejt magában.

FigyelemA további tartalomhoz (a rejtekhely leírása, a rejtekhely koordinátái, további megtalálások és hozzászólások szövege, stb.) való hozzáférés több szinten történik, a bejelentkezés után!

Bejelentkezés/Regisztráció
------------------------------------------------------
"Erdőfalvi barlangvár" | Belépés/Regisztráció | 1 bejegyzés | Keresés
Tilos a Rejtekhely.ro-n megjelenő képek, szövegek, leírások, és gps adatok másolása, az eredeti szerző engedélye nélkül. A felhasználók által letölthető tartalom és információ csak személyes túrázásra és kirándulásra, illetve a játszóterünk keretein belül történő kincskeresésre használható fel.

A bejegyzések tartalmáért, a geodobozokból kivett vagy betett tárgyakért, a rejtekhelyek keresése közben esetleg bekövetkezett balesetekért felelősséget nem vállalunk. A kihelyezett geodobozok a ládagazda felelősségébe tartoznak.

------------------------------------------------------
Megtaláltad ezt a rejtekhelyet és szeretnél bejegyzést írni?
Ha sikerült eljutnod erre a helyre, számolj be nekünk az élményeidről és oszd meg velünk élményfotóidat. Belépés/Regisztráció

------------------------------------------------------
foundtext Útvonal a várhoz
Dátum: 2014.07.15. 09:50
 
Van egy másik egyszerűbb útvonal a barlangvárhoz. Erdőfalvát észak felé elhagyva, a hajtű kanyar után pár száz méterre egy északi irányba tartó makadámutat találunk. Ezen az úton 40 perc alatt érünk a barlang alatti bányaterületre ahol több konténert találunk.

A kőomlás baloldalán egy darabig ösvényen kapaszkodhatunk fel, majd félúton keresztezzük a kőgörgeteget és a baloldali ritkás erdőben mászhatunk fel a barlangig. A makadám út terepjáróval járható, személyautóval nem ajánlom. Segítségül GoogleFöld képeket is feltöltök.

 
Rejtekhely-fotók
Erdőfalva szoros barlangvár
Erdőfalva Erdőfalva szoros barlangvárKözeli rejtekhelyek
Lukacs Bela szobra Zalatna 1904
10.21 km táv.
Zubogo-vizeses Feredogyogy
11.22 km, -397 m szk.
Romai furdo Feredogyogy
11.4 km, -365 m szk.
Bulbuci ko
12.71 km, -168 m szk.
Arpad-kori kortemplom Algyogy
13.82 km, -511 m szk.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2018 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.09 másodperc