Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben - Vigyázó-kő
Erdély természeti kincsei és látnivalói. Túrázás, kirándulás, kincskeresés. GPS készülékkel, vagy anélkül.
Wb classroom tables Laminate Rectangular Collaborative Desk Rejtekhely.ro Geotrekking Erdelyben - Geotrekking - A képet grimoirine készítette
  Belépés  
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció! - GYIK

Vigyázó-kő - Hargita megye 

Vigyázó-kő, Rejtekhely - Hargita
RH1727

Az Öcsém-tető sziklafalának lábánál húzódó kőfolyást Ördög-malomnak, míg a közelében emelkedő sziklatömböt Vigyázó-kőnek nevezik. A Vigyázó-kő kilátóponjára a Balánbányáról az Egyes-kőre vezető, kék sávval jelzett túraútvonalból ágazik el, a kék kereszttel jelzett ösvény.

FigyelemA további tartalomhoz (a rejtekhely leírása, a rejtekhely koordinátái, további megtalálások és hozzászólások szövege, stb.) való hozzáférés több szinten történik, a bejelentkezés után!

Bejelentkezés/Regisztráció
------------------------------------------------------
"Vigyázó-kő" | Belépés/Regisztráció | 5 hozzászólás | Keresés
Tilos a Rejtekhely.ro-n megjelenő képek, szövegek, leírások, és gps adatok másolása, az eredeti szerző engedélye nélkül. A felhasználók által letölthető tartalom és információ csak személyes túrázásra és kirándulásra, illetve a játszóterünk keretein belül történő kincskeresésre használható fel.

A bejegyzések tartalmáért, a geodobozokból kivett vagy betett tárgyakért, a rejtekhelyek keresése közben esetleg bekövetkezett balesetekért felelősséget nem vállalunk. A kihelyezett geodobozok a ládagazda felelősségébe tartoznak.

------------------------------------------------------
Megtaláltad ezt a rejtekhelyet és szeretnél bejegyzést írni?
Ha sikerült eljutnod erre a helyre, számolj be nekünk az élményeidről és oszd meg velünk élményfotóidat. Belépés/Regisztráció

------------------------------------------------------
foundtext Zöld majom
Dátum: 2018.04.01. 10:00
 
A részeg erdőn józanul áthaladtunk, "megsimogattuk" az ördög malmát, megcsodáltuk a csúcsról a panorámát, kicseréltük az elázott noteszt és kiszabadítottuk a több mint hat éve itt csücsülő zöld majmot (valahol máshol majd viszontláthatjátok ). Köszönjük a rejtést!


------------------------------------------------------
foundtext Teli napsutesben
Dátum: 2014.02.05. 11:05
 
A csiki - 23 fokos kodbol jol esett a napsutesben turazni, elsonek a Vigyazo-kovet szemeltuk ki. Szerencsere nem volt tul nagy a ho, de azert elegge megnehezitette a jarast, mivel ugy nez ki telen nem annyira latogatott ez a hely  (nem volt nyom egyaltalan), pedig a latvany nagyon szep, megeri a faradtsagot.

 
Rejtekhely-fotók

Az EgyeskőKözeli rejtekhelyek
Ocsem teto
0.78 km, 235 m szk.
Egyesko vasalt maszout
1.08 km, 122 m szk.
Pasztorko
1.18 km, 100 m szk.
Haromkut forras
2.37 km, -396 m szk.
Tarnicsmezo a Lik-puszta felett
2.43 km, 9 m szk.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2018 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.16 másodperc