Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben - Öcsém-tető
Erdély természeti kincsei és látnivalói. Túrázás, kirándulás, kincskeresés. GPS készülékkel, vagy anélkül.
interior decoration for kids and teens room Reliable Colgate crib mattresses (The Colgate Cradletyme Naturals EcoFoam Supreme Damask Cloth Crib Mattress is hypoallergenic) Cradletyme Naturals Ecofoam Supreme Damask Cloth Crib Mattress Rejtekhely.ro Geotrekking Erdelyben - Geotrekking - A képet grimoirine készítette
  Belépés  
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció! - GYIK

Öcsém-tető - Hargita megye 

Öcsém-tető, Rejtekhely - Hargita
RH1728

Az Egyeskő menedékháztól a piros sáv jelzést követve juthatunk az Öcsém-tetőre. Kilátópontjáról, ahol a nemrég felállított kereszt is található, pompás látványban gyönyörködhetünk.

FigyelemA további tartalomhoz (a rejtekhely leírása, a rejtekhely koordinátái, további megtalálások és hozzászólások szövege, stb.) való hozzáférés több szinten történik, a bejelentkezés után!

Bejelentkezés/Regisztráció
------------------------------------------------------
"Öcsém-tető" | Belépés/Regisztráció | 17 hozzászólás | Keresés
Tilos a Rejtekhely.ro-n megjelenő képek, szövegek, leírások, és gps adatok másolása, az eredeti szerző engedélye nélkül. A felhasználók által letölthető tartalom és információ csak személyes túrázásra és kirándulásra, illetve a játszóterünk keretein belül történő kincskeresésre használható fel.

A bejegyzések tartalmáért, a geodobozokból kivett vagy betett tárgyakért, a rejtekhelyek keresése közben esetleg bekövetkezett balesetekért felelősséget nem vállalunk. A kihelyezett geodobozok a ládagazda felelősségébe tartoznak.

------------------------------------------------------
Megtaláltad ezt a rejtekhelyet és szeretnél bejegyzést írni?
Ha sikerült eljutnod erre a helyre, számolj be nekünk az élményeidről és oszd meg velünk élményfotóidat. Belépés/Regisztráció

------------------------------------------------------
foundtext A tetőn
Dátum: 2018.05.01. 12:00
 
Napló nincs, de napsütés és tavaszi virágok annál inkább. Még nyugodtan lehet a tetőn sétálgatni, se juhok, se kutyák. Helyenként hófoltok. Mivel május elseje, sok a kiránduló.


------------------------------------------------------
foundtext Kilátó-túra
Dátum: 2015.07.23. 16:30
 
Az Egyeskő megmászása után nem hagyhattuk ki ezt a csúcsot sem. Nagyszerű a kilátás. Talán még jobb, mint az Egyeskőről. Érdemes a Nagy-Hagymásra is kilátogatni, ez a három hegy olyan, mint három testvér :)

 
Rejtekhely-fotók
Öcsém Ecsém tető
Szikla és fenyő között Öcsém Ecsém tetőKözeli rejtekhelyek
Vigyazo ko
0.78 km, -235 m szk.
Pasztorko
1.33 km, -135 m szk.
Egyesko vasalt maszout
1.52 km, -113 m szk.
Tarnicsmezo a Lik-puszta felett
1.76 km, -226 m szk.
Haromkut forras
1.79 km, -631 m szk.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2018 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.19 másodperc