Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben - Öcsém-tető
Erdély természeti kincsei és látnivalói. Túrázás, kirándulás, kincskeresés. GPS készülékkel, vagy anélkül.
interior decoration for kids and teens room Reliable Kidiway gliders (The new parents favourite chair. In a featured manner designed for mom and baby, it reclines) Glider Upholstery Rejtekhely.ro Geotrekking Erdelyben - Geotrekking - A képet grimoirine készítette
  Belépés  
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció! - GYIK

Öcsém-tető - Hargita megye 

Öcsém-tető, Rejtekhely - Hargita
RH1728

Az Egyeskő menedékháztól a piros sáv jelzést követve juthatunk az Öcsém-tetőre. Kilátópontjáról, ahol a nemrég felállított kereszt is található, pompás látványban gyönyörködhetünk.

FigyelemA további tartalomhoz (a rejtekhely leírása, a rejtekhely koordinátái, további megtalálások és hozzászólások szövege, stb.) való hozzáférés több szinten történik, a bejelentkezés után!

Bejelentkezés/Regisztráció
------------------------------------------------------
"Öcsém-tető" | Belépés/Regisztráció | 17 hozzászólás | Keresés
Tilos a Rejtekhely.ro-n megjelenő képek, szövegek, leírások, és gps adatok másolása, az eredeti szerző engedélye nélkül. A felhasználók által letölthető tartalom és információ csak személyes túrázásra és kirándulásra, illetve a játszóterünk keretein belül történő kincskeresésre használható fel.

A bejegyzések tartalmáért, a geodobozokból kivett vagy betett tárgyakért, a rejtekhelyek keresése közben esetleg bekövetkezett balesetekért felelősséget nem vállalunk. A kihelyezett geodobozok a ládagazda felelősségébe tartoznak.

------------------------------------------------------
Megtaláltad ezt a rejtekhelyet és szeretnél bejegyzést írni?
Ha sikerült eljutnod erre a helyre, számolj be nekünk az élményeidről és oszd meg velünk élményfotóidat. Belépés/Regisztráció

------------------------------------------------------
foundtext A tetőn
Dátum: 2018.05.01. 12:00
 
Napló nincs, de napsütés és tavaszi virágok annál inkább. Még nyugodtan lehet a tetőn sétálgatni, se juhok, se kutyák. Helyenként hófoltok. Mivel május elseje, sok a kiránduló.


------------------------------------------------------
foundtext Kilátó-túra
Dátum: 2015.07.23. 16:30
 
Az Egyeskő megmászása után nem hagyhattuk ki ezt a csúcsot sem. Nagyszerű a kilátás. Talán még jobb, mint az Egyeskőről. Érdemes a Nagy-Hagymásra is kilátogatni, ez a három hegy olyan, mint három testvér :)

 
Rejtekhely-fotók
Öcsém Ecsém tető
Szikla és fenyő között Öcsém Ecsém tetőKözeli rejtekhelyek
Vigyazo ko
0.78 km, -235 m szk.
Pasztorko
1.33 km, -135 m szk.
Egyesko vasalt maszout
1.52 km, -113 m szk.
Tarnicsmezo a Lik-puszta felett
1.76 km, -226 m szk.
Haromkut forras
1.79 km, -631 m szk.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2018 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.14 másodperc