Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben - Nagyhagymás-csúcs
Erdély természeti kincsei és látnivalói. Túrázás, kirándulás, kincskeresés. GPS készülékkel, vagy anélkül.
Continue reading this Home office upgrade A Accessories Rejtekhely.ro Geotrekking Erdelyben - Geotrekking - A képet grimoirine készítette
  Belépés  
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció! - GYIK

Nagyhagymás-csúcs - Hargita megye 

Nagyhagymás-csúcs, Rejtekhely - Hargita
RH1741

A Hagymás hegység legmagasabb csúcsa, ahonan tiszta időben páratlan a kilátás a környező hegyekre.

FigyelemA további tartalomhoz (a rejtekhely leírása, a rejtekhely koordinátái, további megtalálások és hozzászólások szövege, stb.) való hozzáférés több szinten történik, a bejelentkezés után!

Bejelentkezés/Regisztráció
------------------------------------------------------
"Nagyhagymás-csúcs" | Belépés/Regisztráció | 11 hozzászólás | Keresés
Tilos a Rejtekhely.ro-n megjelenő képek, szövegek, leírások, és gps adatok másolása, az eredeti szerző engedélye nélkül. A felhasználók által letölthető tartalom és információ csak személyes túrázásra és kirándulásra, illetve a játszóterünk keretein belül történő kincskeresésre használható fel.

A bejegyzések tartalmáért, a geodobozokból kivett vagy betett tárgyakért, a rejtekhelyek keresése közben esetleg bekövetkezett balesetekért felelősséget nem vállalunk. A kihelyezett geodobozok a ládagazda felelősségébe tartoznak.

------------------------------------------------------
Megtaláltad ezt a rejtekhelyet és szeretnél bejegyzést írni?
Ha sikerült eljutnod erre a helyre, számolj be nekünk az élményeidről és oszd meg velünk élményfotóidat. Belépés/Regisztráció

------------------------------------------------------
foundtext Világítás a Nagyhagymáson
Dátum: 2013.11.01. 20:00
 
Édesapámra emlékeztünk a keresztnél. Fújt a szél, de a tavalyi hóviharhoz képest nyári idő volt. Lámpafénynél kerestük meg a rejteket, lekörözve a 22 métert. Rámosolyogtam a hajcsatra,melyre ugyancsak szükségem lett volna, ha nem szorítja le hajam a kozáksapka. Köszönjük a rejtést. A kereszt ládájában van írószer.


------------------------------------------------------
foundtext Langyos hagymaszagban kirándulva
Dátum: 2013.07.10. 14:15
 
Szerdán megtaláltam a Zergepárkány-túra lejárásának keretében. Maga a doboz könnyűszerrel meglett, na de az odavezető út... trükkös volt egy kicsit. Az Egyeskő felől közelítettük meg, kerülő úton, sziklaparadicsomban kalandozva. Mindjárt feltöltök néhány képet. Meliék óta nem találta meg senki, írószer sincs a dobozban! A következő kesser vigyen magával (sajnos nálam se volt, hogy benne hagyjam, úgy koldultam egyik túratárstól, hogy tudjak logolni). Hátrahagytam egy hajcsatot, mert most szélcsend volt, de a következő hosszú hajú megtalálónak talán szüksége lehet rá, hogy félrecsatolja a haját, ha feltámad a szél. :) Köszi a rejtést!

 
Rejtekhely-fotók

NagyhagymásKözeli rejtekhelyek
Felso mezo
1.91 km, -184 m szk.
Feher mezo
2.53 km, -332 m szk.
Egyesko vasalt maszout
2.75 km, -203 m szk.
Pasztorko
3.01 km, -225 m szk.
Melegviz forras
3.15 km, -778 m szk.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2018 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.10 másodperc