Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben - Református vártemplom - Illyefalva
Erdély, illetve Székelyföld természeti kincsei és látnivalói. Túrázás, kirándulás, kincskeresés. GPS készülékkel, vagy anélkül.

Rejtekhely.ro Geotrekking Erdelyben - Geotrekking - A képet grimoirine készítette
  Belépés Facebook csoport  
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Református vártemplom - Illyefalva - Kovászna megye 

Református vártemplom - Illyefalva, Rejtekhely - Kovászna
RH0179

Illyefalva Sepsiszentgyörgytől néhány km-re fekszik délre. Látnivalója a 15-16. század körül épült várfallal körülvett, festett fapados, új kazettás mennyezetű református temploma.

FigyelemA további tartalomhoz (a rejtekhely leírása, a rejtekhely koordinátái, további megtalálások és hozzászólások szövege, stb.) való hozzáférés több szinten történik, a bejelentkezés után!

Ha nem hallottál még a geotrekkingről, akkor olvasd el ezt az ismertetőt: Református vártemplom - Illyefalva - Geotrekking ismertető és népszerűsítő anyag

Bejelentkezés/Regisztráció
---------------------------------------------------------------------
"Református vártemplom - Illyefalva" | Belépés/Regisztráció | 11 hozzászólás | Keresés
Tilos a Rejtekhely.ro-n megjelenő képek, szövegek, leírások, és gps adatok másolása, az eredeti szerző engedélye nélkül. A felhasználók által letölthető tartalom és információ csak személyes túrázásra és kirándulásra, illetve a játszóterünk keretein belül történő kincskeresésre használható fel.

A bejegyzések tartalmáért, a geodobozokból kivett vagy betett tárgyakért, a rejtekhelyek keresése közben esetleg bekövetkezett balesetekért felelősséget nem vállalunk. A kihelyezett geodobozok a ládagazda felelősségébe tartoznak.

---------------------------------------------------------------------
Megtaláltad ezt a rejtekhelyet és szeretnél bejegyzést írni?
Ha sikerült eljutnod erre a helyre, számolj be nekünk az élményeidről és oszd meg velünk élményfotóidat. Belépés/Regisztráció

---------------------------------------------------------------------
foundtext Relatív
Dátum: 2015.10.04. 17:55
 
Ahogy mondani szokták, fél lábbal illyefalvi vagyok, hát ideje volt megkeresni az itt rejtett ládát. Elég relatív az "üreg a falban" segítség, hiszen jó sok rejteknek való üreget találtunk. Na, de aztán meglett az igazi. Az egy lejes még mindig rendben van :) közben fialt egy tíz banist. Köszönjük a rejtést.


---------------------------------------------------------------------
foundtext Itthon vagyunk
Dátum: 2015.08.04. 18:40
 
A falu lakosaiként engedtünk a közeli csábításnak. Gyermekeink biztosra mentek az ismerős terepen, nem volt szükség segítségre. A doboz rendezett, tetszett, hogy a naplót vízhatlan tasakban találtuk. Nem vettünk el semmit, inkább hozzátettünk, hiszen elfért. Végül a kilátást szemügyre véve felfedeztük, a rejtekhelyről látszik a házunk teteje. Az ablakokat lomb takarja, ezért nem láthatjuk otthonról a rejteket.

 
Rejtekhely-fotók
Illyefalva
A doboz IllyefalvaKözeli rejtekhelyek
Mikszath Kalman Illyefalva 1997 RH4205
0.21 km táv.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2018 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.07 másodperc