Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben - Nyerges via ferrata vasalt mászóút
Erdély, illetve Székelyföld természeti kincsei és látnivalói. Túrázás, kirándulás, kincskeresés. GPS készülékkel, vagy anélkül.

Rejtekhely.ro Geotrekking Erdelyben - Geotrekking - A képet grimoirine készítette
  Belépés Facebook csoport  
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Nyerges via ferrata vasalt mászóút - Hargita megye 

Nyerges via ferrata vasalt mászóút, Rejtekhely - Hargita
RH1850

Székelyföld első via ferratája (vasalt sziklamászó ösvénye) legkönnyebben a Madarasi Hargita turisztikai településről közelíthető meg. Ahol a kék sáv gerincjelzés letér az Ivó felé vezető útról a Fertő-nyereg irányába, mi is jobbra térünk. Pár lépés után egy rikító narancssárga, sziklamászó emberkét ábrázoló jelzést figyelhetünk meg. A továbbiakban ezeket követjük, mert egyenesen a szikláig kísérnek.

FigyelemA további tartalomhoz (a rejtekhely leírása, a rejtekhely koordinátái, további megtalálások és hozzászólások szövege, stb.) való hozzáférés több szinten történik, a bejelentkezés után!

Ha nem hallottál még a geotrekkingről, akkor olvasd el ezt az ismertetőt: Nyerges via ferrata vasalt mászóút - Geotrekking ismertető és népszerűsítő anyag

Bejelentkezés/Regisztráció
---------------------------------------------------------------------
"Nyerges via ferrata vasalt mászóút" | Belépés/Regisztráció | 11 hozzászólás | Keresés
Tilos a Rejtekhely.ro-n megjelenő képek, szövegek, leírások, és gps adatok másolása, az eredeti szerző engedélye nélkül. A felhasználók által letölthető tartalom és információ csak személyes túrázásra és kirándulásra, illetve a játszóterünk keretein belül történő kincskeresésre használható fel.

A bejegyzések tartalmáért, a geodobozokból kivett vagy betett tárgyakért, a rejtekhelyek keresése közben esetleg bekövetkezett balesetekért felelősséget nem vállalunk. A kihelyezett geodobozok a ládagazda felelősségébe tartoznak.

---------------------------------------------------------------------
Megtaláltad ezt a rejtekhelyet és szeretnél bejegyzést írni?
Ha sikerült eljutnod erre a helyre, számolj be nekünk az élményeidről és oszd meg velünk élményfotóidat. Belépés/Regisztráció

---------------------------------------------------------------------
foundtext A mászást halasztottuk
Dátum: 2016.07.16. 15:55
 
A mászáshoz még nőnünk kell, de annál jobban örvendtünk a megtalált kincsnek. Még visszatérünk majd kipróbálni a mászóutat is. Csábítóak a feltöltött képek. 


---------------------------------------------------------------------
foundtext Via ferrata
Dátum: 2016.05.29. 15:10
 
A foutrol kozelitettuk meg a vasalt maszoutat. Nekem ez volt az elso maszasom, de mindenkinek ajanlom kiprobalni, nagyon nagy elmeny vegigjarni. A lada egy erdekes helyen volt, es teli sok kedves ajandekkal.

 
Rejtekhely-fotók

Útban Szentegyházáról a Madarasi feléKözeli rejtekhelyek
Tetoterasz Madarasi Hargita RH0137
1.56 km, 413 m szk.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2017 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.06 másodperc