Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben - Homoródfürdő
Erdély, illetve Székelyföld természeti kincsei és látnivalói. Túrázás, kirándulás, kincskeresés. GPS készülékkel, vagy anélkül.

Rejtekhely.ro Geotrekking Erdelyben - Geotrekking - A képet grimoirine készítette
  Belépés Facebook csoport  
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Homoródfürdő - Hargita megye 

Homoródfürdő, Rejtekhely - Hargita
RH0019

Homoródfürdő a Nagy-Homoród és a Fürdő-patak völgyében fekszik, 740-760 magasságban, 18 km-re Székelyudvarhelytől, a 13 számú műúton. Csíkszeredától 34, Szentegyháza várostól, melyhez tartozik, 6 km-re található.

FigyelemA további tartalomhoz (a rejtekhely leírása, a rejtekhely koordinátái, további megtalálások és hozzászólások szövege, stb.) való hozzáférés több szinten történik, a bejelentkezés után!

Ha nem hallottál még a geotrekkingről, akkor olvasd el ezt az ismertetőt: Homoródfürdő - Geotrekking ismertető és népszerűsítő anyag

Bejelentkezés/Regisztráció
---------------------------------------------------------------------
"Homoródfürdő" | Belépés/Regisztráció | 31 hozzászólás | Keresés
Tilos a Rejtekhely.ro-n megjelenő képek, szövegek, leírások, és gps adatok másolása, az eredeti szerző engedélye nélkül. A felhasználók által letölthető tartalom és információ csak személyes túrázásra és kirándulásra, illetve a játszóterünk keretein belül történő kincskeresésre használható fel.

A bejegyzések tartalmáért, a geodobozokból kivett vagy betett tárgyakért, a rejtekhelyek keresése közben esetleg bekövetkezett balesetekért felelősséget nem vállalunk. A kihelyezett geodobozok a ládagazda felelősségébe tartoznak.

---------------------------------------------------------------------
Megtaláltad ezt a rejtekhelyet és szeretnél bejegyzést írni?
Ha sikerült eljutnod erre a helyre, számolj be nekünk az élményeidről és oszd meg velünk élményfotóidat. Belépés/Regisztráció

---------------------------------------------------------------------
foundtext Három az egyben
Dátum: 2014.05.11. 18:55
 
A rejteket keresve gyöngyvirágot találtunk az erdőben. 
Ez egy nagyon érdekes rejtés. A nagy dobozban még volt három kisebb. Ezen nagyon csodálkozom, még nem igazán értem mi célból...
Köszönjük a rejtést.


---------------------------------------------------------------------
foundtext Újszülött medvék Homoródfürdőn
Dátum: 2014.03.18. 12:45
 
Nőstény medvének és nemrég született bocsainak kerítettek el egy erdős részt Homoródfürdőn, az esetlegesen arra tévedő természetjárók testi épségének védelme érdekében.

Újszülött medvék Homoródfürdőn

 
Rejtekhely-fotók
Homoród
490 HomoródKözeli rejtekhelyek
Romai ortorony Homorodfurdo RH1572
0.89 km, 33 m szk.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2018 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.08 másodperc