Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben - Marosvásárhelyi állatkert - Somos-tető - Marosvásárhely
Erdély, illetve Székelyföld természeti kincsei és látnivalói. Túrázás, kirándulás, kincskeresés. GPS készülékkel, vagy anélkül. Rejtekhely.ro Geotrekking Erdelyben - Geotrekking - A képet grimoirine készítette
  Belépés  
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció! - GYIK

Marosvásárhelyi állatkert - Somos-tető - Marosvásárhely - Maros megye 

Marosvásárhelyi állatkert - Somos-tető - Marosvásárhely, Rejtekhely - Maros
RH0208

A Somostető és környéke magába foglalja a Marosvásárhely keleti részén levő magaslatot és annak lankás oldalait. Turisztikai szempontból a Tisztviselő-telepre és a természeti szépségét ma is őrző Somostetőre osztjuk.

FigyelemA további tartalomhoz (a rejtekhely leírása, a rejtekhely koordinátái, további megtalálások és hozzászólások szövege, stb.) való hozzáférés több szinten történik, a bejelentkezés után!

Bejelentkezés/Regisztráció
---------------------------------------------------------------------
"Marosvásárhelyi állatkert - Somos-tető - Marosvásárhely" | Belépés/Regisztráció | 35 hozzászólás | Keresés
Tilos a Rejtekhely.ro-n megjelenő képek, szövegek, leírások, és gps adatok másolása, az eredeti szerző engedélye nélkül. A felhasználók által letölthető tartalom és információ csak személyes túrázásra és kirándulásra, illetve a játszóterünk keretein belül történő kincskeresésre használható fel.

A bejegyzések tartalmáért, a geodobozokból kivett vagy betett tárgyakért, a rejtekhelyek keresése közben esetleg bekövetkezett balesetekért felelősséget nem vállalunk. A kihelyezett geodobozok a ládagazda felelősségébe tartoznak.

---------------------------------------------------------------------
Megtaláltad ezt a rejtekhelyet és szeretnél bejegyzést írni?
Ha sikerült eljutnod erre a helyre, számolj be nekünk az élményeidről és oszd meg velünk élményfotóidat. Belépés/Regisztráció

---------------------------------------------------------------------
foundtext Ideiglenes pet előforma
Dátum: 2016.12.13. 17:00
 
Ma elindultam egy új rejteket keresni, a már előkészített nagyméretű, családbarát geodoboznak. Sajnos, még nem találtam megfelelő, nagyobb üreget. Több kivágott fatörzs hevert az erdőben, gyökereik között lett volna üres hely. De félő, hogy a faanyagot előbb-utóbb elszállítják, hasznosítják - és akkor az új rejtés is megszűnne. Kár is lenne korhadni hagyni a még ép fatörzseket. Mivel időközben beesteledett, nem kerestem tovább. Ideiglenesen elrejtettem egy pet előformát, így most itt újra van geodoboz.


---------------------------------------------------------------------
foundtext Remény
Dátum: 2016.11.20. 11:20
 
Megtanultam a leckét. Mielőtt elindulnák egy új rejtekhely felé, elolvasom az összes bejegyzést, lássam mennyi az esély a doboz megtalálására. Az utolsó bejegyzés elolvasása után csak remélni tudtam, hogy a fa még megvan. És meg is volt, de a szép nagy doboz már nem. De sebaj. Remélem, hogy a rejtekgazda gondoskodik egy új dobozról. A hely megérdemli.

 
Rejtekhely-fotók
Somostető állatkert Marosvásárhely
Oroszlán 1 Somostető állatkert MarosvásárhelyKözeli rejtekhelyek
Minotaurusz
0.31 km, -23 m szk.
Kilatas a semmibe
0.69 km, -20 m szk.
Botanikus kert Marosvasarhely
0.72 km, -128 m szk.
MOGYE Konyvtar
0.97 km, -149 m szk.
Orvosi es Gyogyszereszeti Egyetem
0.97 km, -109 m szk.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2018 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.22 másodperc