Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben - Dénes István emlékdoboz - Vargyas-szoros
Erdély természeti kincsei és látnivalói. Túrázás, kirándulás, kincskeresés. GPS készülékkel, vagy anélkül.
Cheap Poltrona Frau LC Swivel Chair Rejtekhely.ro Geotrekking Erdelyben - Geotrekking - A képet grimoirine készítette
  Belépés  
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció! - GYIK

Dénes István emlékdoboz - Vargyas-szoros - Hargita megye 

Dénes István emlékdoboz - Vargyas-szoros, Rejtekhely - Hargita
RH0022

Az emlékdoboz kihelyezésére, 2006 szeptember 9-én, szombaton került sor, a Dénes István emléknap alkalmával. A Dénes István emléktúra a vargyasi kőbányától indult, majd a Súgólik megtekintése után a Gódra karszton folytatódott és a Vargyas-szorosban ért véget. Itt, az Orbán Balázs barlang bejáratánál emléktábla avatásra került sor.

FigyelemA további tartalomhoz (a rejtekhely leírása, a rejtekhely koordinátái, további megtalálások és hozzászólások szövege, stb.) való hozzáférés több szinten történik, a bejelentkezés után!

Bejelentkezés/Regisztráció
------------------------------------------------------
"Dénes István emlékdoboz - Vargyas-szoros" | Belépés/Regisztráció | 14 hozzászólás | Keresés
Tilos a Rejtekhely.ro-n megjelenő képek, szövegek, leírások, és gps adatok másolása, az eredeti szerző engedélye nélkül. A felhasználók által letölthető tartalom és információ csak személyes túrázásra és kirándulásra, illetve a játszóterünk keretein belül történő kincskeresésre használható fel.

A bejegyzések tartalmáért, a geodobozokból kivett vagy betett tárgyakért, a rejtekhelyek keresése közben esetleg bekövetkezett balesetekért felelősséget nem vállalunk. A kihelyezett geodobozok a ládagazda felelősségébe tartoznak.

------------------------------------------------------
Megtaláltad ezt a rejtekhelyet és szeretnél bejegyzést írni?
Ha sikerült eljutnod erre a helyre, számolj be nekünk az élményeidről és oszd meg velünk élményfotóidat. Belépés/Regisztráció

------------------------------------------------------
foundtext Kell egy új doboz
Dátum: 2018.09.03. 20:15
 
Most a hétvégén a szorosnál sátoroztam és felmentem a Csala tornyára. Ellenőriztem a dobozt, de nem találtam. Úgy nézem egy állat vackolta be oda magát, mert szénát meg faleveleket találtam, meg a doboz maradványait. Esetleg ha valaki arra jár, lehet újrarejteni egy másikat.


------------------------------------------------------
foundtext A legszebb rejtés
Dátum: 2014.03.30. 15:30
 
A sziklafülkébe bebújva, mikor minden oldalról a hűvös kő érintése a természettel való egyévállást oly nyilvánvalóvá tette, éreztem, hogy milyen nagyszerű játék ez a miénk!

 
Rejtekhely-fotók

A rejtekKözeli rejtekhelyek
Tatarlik
0.05 km, 24 m szk.
Csala tornya
0.07 km, 33 m szk.
Orban Balazs barlang
0.15 km, -28 m szk.
Vargyas patak
0.15 km, -216 m szk.
Csudaloko
0.25 km, 69 m szk.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2018 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.11 másodperc