Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben - Rothberg - Várhegy - Veresmart
Erdély természeti kincsei és látnivalói. Túrázás, kirándulás, kincskeresés. GPS készülékkel, vagy anélkül.
Great Joy Carpets Decor Accents Furnish your living room interior Numbers Carpet Square Set Kids Rug Multi Color Rejtekhely.ro Geotrekking Erdelyben - Geotrekking - A képet grimoirine készítette
  Belépés  
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció! - GYIK

Rothberg - Várhegy - Veresmart - Szeben megye 

Rothberg - Várhegy - Veresmart, Rejtekhely - Szeben
RH2838

Az Oltmelléki hegysor területén fekvő Veresmart falutól keleti irányba emelkedő 561 m magas Várhegyen találjuk a várat. A községből földút vezet a Várhegy irányába, áthalad a Veresmart-patakon, majd keleti irányba fordulva a Várhegy alá kanyarodik.

FigyelemA további tartalomhoz (a rejtekhely leírása, a rejtekhely koordinátái, további megtalálások és hozzászólások szövege, stb.) való hozzáférés több szinten történik, a bejelentkezés után!

Bejelentkezés/Regisztráció
------------------------------------------------------
"Rothberg - Várhegy - Veresmart" | Belépés/Regisztráció | 1 bejegyzés | Keresés
Tilos a Rejtekhely.ro-n megjelenő képek, szövegek, leírások, és gps adatok másolása, az eredeti szerző engedélye nélkül. A felhasználók által letölthető tartalom és információ csak személyes túrázásra és kirándulásra, illetve a játszóterünk keretein belül történő kincskeresésre használható fel.

A bejegyzések tartalmáért, a geodobozokból kivett vagy betett tárgyakért, a rejtekhelyek keresése közben esetleg bekövetkezett balesetekért felelősséget nem vállalunk. A kihelyezett geodobozok a ládagazda felelősségébe tartoznak.

------------------------------------------------------
Megtaláltad ezt a rejtekhelyet és szeretnél bejegyzést írni?
Ha sikerült eljutnod erre a helyre, számolj be nekünk az élményeidről és oszd meg velünk élményfotóidat. Belépés/Regisztráció

------------------------------------------------------
foundtext Új doboz
Dátum: 2018.11.04. 12:00
 
Miután elhagytam a falut kimentem a kocsival a domb alá. Innen egy kis kerülő után bementem az erdőbe. A GPS azt mutatta hogy a rejtek innen 300 métere (felfele) van. Mielött felértem volna a dombtetőre, megálltam mert a GPS a meredek lejtő fele mutatott (kb. 55 méterre). Körülnéztem és tőlem 3 méterre megláttam a földön a geodobozt papír és tető nélkül. Úgy hogy egy új dobozt rejtettem az eredeti helyre. A lemért koordináták: N 45° 49.108' E 024° 20.157'.

 
Rejtekhely-fotók
Veresmart Rothberg
Várdomb Veresmart RothbergKözeli rejtekhelyek
Veresmart templom
1.64 km táv.
Szaszujfalu
4.26 km, -29 m szk.
Dolmany
4.93 km, -45 m szk.
Hermany
6.27 km, -72 m szk.
Holcmany
7.2 km, -81 m szk.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2018 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.11 másodperc