Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben - Kőgomba - Bakta-patak
Erdély természeti kincsei és látnivalói. Túrázás, kirándulás, kincskeresés. GPS készülékkel, vagy anélkül.
Stylish Safes deals Redesign your home office. Fire Impact Burglary Rated Security Safe Rejtekhely.ro Geotrekking Erdelyben - Geotrekking - A képet grimoirine készítette
  Belépés  
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció! - GYIK

Kőgomba - Bakta-patak - Hargita megye 

Kőgomba - Bakta-patak, Rejtekhely - Hargita
RH2910
Ládagazda: meli

Alfaluból a Bakta-fő felé tartva a Bakta-patak menti ut mentén, a Varga-pataki eltérőnél egy egykori bunker helye található. Az utleágazásnál jobbra tartva, a Baktafő felé, pár száz méter után, az uttól egy kőhajtásnyira egy boglya alakő kőtömb látható. A Jajgató patakán átkelve, a hegyoldalban egy több méter magas kőgomba rejtőzködik, melynek karcsu szára, és a tetején kalapja van.

FigyelemA további tartalomhoz (a rejtekhely leírása, a rejtekhely koordinátái, további megtalálások és hozzászólások szövege, stb.) való hozzáférés több szinten történik, a bejelentkezés után!

Bejelentkezés/Regisztráció
------------------------------------------------------
"Kőgomba - Bakta-patak" | Belépés/Regisztráció | 1 bejegyzés | Keresés
Tilos a Rejtekhely.ro-n megjelenő képek, szövegek, leírások, és gps adatok másolása, az eredeti szerző engedélye nélkül. A felhasználók által letölthető tartalom és információ csak személyes túrázásra és kirándulásra, illetve a játszóterünk keretein belül történő kincskeresésre használható fel.

A bejegyzések tartalmáért, a geodobozokból kivett vagy betett tárgyakért, a rejtekhelyek keresése közben esetleg bekövetkezett balesetekért felelősséget nem vállalunk. A kihelyezett geodobozok a ládagazda felelősségébe tartoznak.

------------------------------------------------------
Megtaláltad ezt a rejtekhelyet és szeretnél bejegyzést írni?
Ha sikerült eljutnod erre a helyre, számolj be nekünk az élményeidről és oszd meg velünk élményfotóidat. Belépés/Regisztráció

------------------------------------------------------
foundtext Gombakő
Dátum: 2017.11.18. 13:00
 
Mivel esős idő volt, ezt a rejteket választottuk. A gödrös úton csak úgy "elhúztunk" a cél mellett. A GPS segítségével találtuk meg a csodálatos természeti alkotást. Mikor meggyőződtünk, hogy a gomba nem ehető :), kimásztunk a gerincre. A hatalmas legelőkön kószálva egyszer csak egy természetvédelmi területet jelző táblát találtunk. A Méhes-tetőn voltunk. Hamar dobozt is rejtettünk.

 
Rejtekhely-fotók
Bakta kőgomba
Kőgomba Bakta kőgombaKözeli rejtekhelyek
Mehes-teto tozeglap
1.73 km, 188 m szk.
Szurkelo ko
4.61 km, 360 m szk.
Tatar-ko
5.81 km, 722 m szk.
Galyanos csucs
6.55 km, 741 m szk.
Nyires Borzont
8.23 km, -152 m szk.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2018 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.08 másodperc