Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben - Tatárlik - Vargyas-szoros
Erdély természeti kincsei és látnivalói. Túrázás, kirándulás, kincskeresés. GPS készülékkel, vagy anélkül.
Wonderful Modern Cabinets deals Cabinets Rejtekhely.ro Geotrekking Erdelyben - Geotrekking - A képet grimoirine készítette
  Belépés  
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció! - GYIK

Tatárlik - Vargyas-szoros - Hargita megye 

Tatárlik - Vargyas-szoros, Rejtekhely - Hargita
RH2998

Az Orbán Balázs-barlangtól nyugati irányban, a vele átellenben, a patak túlsó partján lévő sziklafalban, a Lócsűr-barlang felett kb. 15 méterrel található a Tatárlik-barlang, amely egykor mesterségesen rakott, kőfalakkal védett menedékhely volt.

FigyelemA további tartalomhoz (a rejtekhely leírása, a rejtekhely koordinátái, további megtalálások és hozzászólások szövege, stb.) való hozzáférés több szinten történik, a bejelentkezés után!

Bejelentkezés/Regisztráció
------------------------------------------------------
"Tatárlik - Vargyas-szoros" | Belépés/Regisztráció | 2 hozzászólás | Keresés
Tilos a Rejtekhely.ro-n megjelenő képek, szövegek, leírások, és gps adatok másolása, az eredeti szerző engedélye nélkül. A felhasználók által letölthető tartalom és információ csak személyes túrázásra és kirándulásra, illetve a játszóterünk keretein belül történő kincskeresésre használható fel.

A bejegyzések tartalmáért, a geodobozokból kivett vagy betett tárgyakért, a rejtekhelyek keresése közben esetleg bekövetkezett balesetekért felelősséget nem vállalunk. A kihelyezett geodobozok a ládagazda felelősségébe tartoznak.

------------------------------------------------------
Megtaláltad ezt a rejtekhelyet és szeretnél bejegyzést írni?
Ha sikerült eljutnod erre a helyre, számolj be nekünk az élményeidről és oszd meg velünk élményfotóidat. Belépés/Regisztráció

------------------------------------------------------
foundtext Ugron barlang
Dátum: 2014.04.01. 19:40
 
A térképen helytelenül jelenik meg a Tatárlik helye.A rejtekek közötti távolságoknál is hiba van.A Csala-tornyátol kb.15 méterre van, és a szintkülönbség sem talál.Igaz ez reletív, mert mérhető a kúp aljától vagy a tetejétől.

 
Rejtekhely-fotók
Vargyas szoros
Tatárlik Vargyas szorosKözeli rejtekhelyek
Csala tornya
0.02 km, 9 m szk.
Denes Istvan emlekdoboz
0.05 km, -24 m szk.
Orban Balazs barlang
0.11 km, -52 m szk.
Vargyas patak
0.2 km, -240 m szk.
Csudaloko
0.21 km, 45 m szk.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2018 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.14 másodperc