Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben - A fehér amurokhoz-tavak - Erzsébetváros
Erdély természeti kincsei és látnivalói. Túrázás, kirándulás, kincskeresés. GPS készülékkel, vagy anélkül.
Michael Beds Manor Four Poster Bed Rejtekhely.ro Geotrekking Erdelyben - Geotrekking - A képet grimoirine készítette
  Belépés  
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció! - GYIK

A fehér amurokhoz-tavak - Erzsébetváros - Szeben megye 

A fehér amurokhoz-tavak - Erzsébetváros, Rejtekhely - Szeben
RH3199

Az erzsébetvárosi örmény katolikus templomtól Kund felé tartva, nem hagyhattuk ki az Erzsébetváros közelében levő tavakat sem. Mivel itt nem volt geodoboz, rejtettünk egyet.

FigyelemA további tartalomhoz (a rejtekhely leírása, a rejtekhely koordinátái, további megtalálások és hozzászólások szövege, stb.) való hozzáférés több szinten történik, a bejelentkezés után!

Bejelentkezés/Regisztráció
------------------------------------------------------
"A fehér amurokhoz-tavak - Erzsébetváros" | Belépés/Regisztráció | 2 hozzászólás | Keresés
Tilos a Rejtekhely.ro-n megjelenő képek, szövegek, leírások, és gps adatok másolása, az eredeti szerző engedélye nélkül. A felhasználók által letölthető tartalom és információ csak személyes túrázásra és kirándulásra, illetve a játszóterünk keretein belül történő kincskeresésre használható fel.

A bejegyzések tartalmáért, a geodobozokból kivett vagy betett tárgyakért, a rejtekhelyek keresése közben esetleg bekövetkezett balesetekért felelősséget nem vállalunk. A kihelyezett geodobozok a ládagazda felelősségébe tartoznak.

------------------------------------------------------
Megtaláltad ezt a rejtekhelyet és szeretnél bejegyzést írni?
Ha sikerült eljutnod erre a helyre, számolj be nekünk az élményeidről és oszd meg velünk élményfotóidat. Belépés/Regisztráció

------------------------------------------------------
foundtext Tavirózsa
Dátum: 2017.09.10. 11:00
 
Tele-tele volt az út leparkolt gépkocsikkal. A tavak partja meg horgászokkal! Hát igen, ma vasárnap van és jó az idö. Megtaláltam könnyen a dobozkát - nem kell bemenni hozzá.


------------------------------------------------------
foundtext Nem murok, hanem amurok
Dátum: 2016.10.10. 13:30
 
Közös megegyezés alapján fakir rejtett az Erzsébetváros közelében található tavaknál. A fehér amurokhoz, ez a neve az Erzsébetváros és Csatófalva közötti megyei út közelében található halásztavaknak. Az 1,7 hektárnyi tavat pontyok, fehér amurok és afrikai harcsák népesítik be, de élnek itt kárászok, pettyes busák, süllők, csapósügerek.

A közelben található még az erzsébetvárosi Poligon mocsár, egy 300 m hosszú, 0,5 m - 4 m mély, erdős dombokkal, náddal körbevett vízterület. Itt is lehetett volna rejteni, de úgy gondoltuk, elég egy geodoboz az Erzsébetváros környéki tavak bemutatására.

 
Rejtekhely-fotók
Fehér amur tavak tó
Fehér amur-tó - 1 Fehér amur tavak tóKözeli rejtekhelyek
Ormeny katolikus templom Erzsebetvaros
3.58 km, -59 m szk.
Evangelikus templom Kund
4.52 km, 6 m szk.
Bolyai Janos edesanyjanak emlekhelye
4.98 km, 34 m szk.
Reformatus templom Goganvaralja
7.45 km, -41 m szk.
Gogan vara
7.59 km, 3 m szk.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2018 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.15 másodperc