Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben - Korondi sóskút
Erdély természeti kincsei és látnivalói. Túrázás, kirándulás, kincskeresés. GPS készülékkel, vagy anélkül.
Stein World World Midi Cabinet 1 Door Chest Accent ChestsRejtekhely.ro Geotrekking Erdelyben - Geotrekking - A képet grimoirine készítette
  Belépés  
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció! - GYIK

Korondi sóskút - Hargita megye 

Korondi sóskút, Rejtekhely - Hargita
RH3476

A korondi sóskút a 13A műút mellett, a Korond vize jobb partján, a Sós ház-ban található. Vizének használatát már Mária Terézia idejében szabályozták.

FigyelemA további tartalomhoz (a rejtekhely leírása, a rejtekhely koordinátái, további megtalálások és hozzászólások szövege, stb.) való hozzáférés több szinten történik, a bejelentkezés után!

Bejelentkezés/Regisztráció
------------------------------------------------------
"Korondi sóskút" | Belépés/Regisztráció | 18 hozzászólás | Keresés
Tilos a Rejtekhely.ro-n megjelenő képek, szövegek, leírások, és gps adatok másolása, az eredeti szerző engedélye nélkül. A felhasználók által letölthető tartalom és információ csak személyes túrázásra és kirándulásra, illetve a játszóterünk keretein belül történő kincskeresésre használható fel.

A bejegyzések tartalmáért, a geodobozokból kivett vagy betett tárgyakért, a rejtekhelyek keresése közben esetleg bekövetkezett balesetekért felelősséget nem vállalunk. A kihelyezett geodobozok a ládagazda felelősségébe tartoznak.

------------------------------------------------------
Megtaláltad ezt a rejtekhelyet és szeretnél bejegyzést írni?
Ha sikerült eljutnod erre a helyre, számolj be nekünk az élményeidről és oszd meg velünk élményfotóidat. Belépés/Regisztráció

------------------------------------------------------
foundtext Sópajta
Dátum: 2018.04.07. 13:55
 
A rejtekhely megvan, de a doboz nincs meg. A bejáraton lakat van, nem lehet bemenni a helységbe. A dobozt kerestem, de szerintem eltűnt. Még a helyiek sem mehetnek be, amikor csak akarnak.


------------------------------------------------------
foundtext Furfangos zár
Dátum: 2015.07.27. 14:30
 
Egy darabig próbálkoztunk a zárral, de nem sikerült rájönni a nyitjára. Még hosszú út állt előttünk, ezért több időt nem tudtunk rászánni a furfangos zárra. Jó lenne, ha a lakhelyemhez közel is lenne egy ilyen sós kút. Köszönöm a rejtést.

 
Rejtekhely-fotók

Vihetsz a vízbőlKözeli rejtekhelyek
Csiga domb
0.99 km, 54 m szk.
Fingo borviz
1.09 km, 86 m szk.
Bugyogo forrasok Fingoborviz
1.2 km, 89 m szk.
Arcso
1.38 km, 21 m szk.
Moric ko
2.84 km, 339 m szk.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2018 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.11 másodperc