Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben - Korondi sóskút
Erdély, illetve Székelyföld természeti kincsei és látnivalói. Túrázás, kirándulás, kincskeresés. GPS készülékkel, vagy anélkül.

Rejtekhely.ro Geotrekking Erdelyben - Geotrekking - A képet grimoirine készítette
  Belépés Facebook csoport  
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Korondi sóskút - Hargita megye 

Korondi sóskút, Rejtekhely - Hargita
RH3476

A korondi sóskút a 13A műút mellett, a Korond vize jobb partján, a Sós ház-ban található. Vizének használatát már Mária Terézia idejében szabályozták.

FigyelemA további tartalomhoz (a rejtekhely leírása, a rejtekhely koordinátái, további megtalálások és hozzászólások szövege, stb.) való hozzáférés több szinten történik, a bejelentkezés után!

Ha nem hallottál még a geotrekkingről, akkor olvasd el ezt az ismertetőt: Korondi sóskút - Geotrekking ismertető és népszerűsítő anyag

Bejelentkezés/Regisztráció
---------------------------------------------------------------------
"Korondi sóskút" | Belépés/Regisztráció | 15 hozzászólás | Keresés
Tilos a Rejtekhely.ro-n megjelenő képek, szövegek, leírások, és gps adatok másolása, az eredeti szerző engedélye nélkül. A felhasználók által letölthető tartalom és információ csak személyes túrázásra és kirándulásra, illetve a játszóterünk keretein belül történő kincskeresésre használható fel.

A bejegyzések tartalmáért, a geodobozokból kivett vagy betett tárgyakért, a rejtekhelyek keresése közben esetleg bekövetkezett balesetekért felelősséget nem vállalunk. A kihelyezett geodobozok a ládagazda felelősségébe tartoznak.

---------------------------------------------------------------------
Megtaláltad ezt a rejtekhelyet és szeretnél bejegyzést írni?
Ha sikerült eljutnod erre a helyre, számolj be nekünk az élményeidről és oszd meg velünk élményfotóidat. Belépés/Regisztráció

---------------------------------------------------------------------
foundtext Furfangos zár
Dátum: 2015.07.27. 14:30
 
Egy darabig próbálkoztunk a zárral, de nem sikerült rájönni a nyitjára. Még hosszú út állt előttünk, ezért több időt nem tudtunk rászánni a furfangos zárra. Jó lenne, ha a lakhelyemhez közel is lenne egy ilyen sós kút. Köszönöm a rejtést.


---------------------------------------------------------------------
foundtext Megtaláltuk!
Dátum: 2014.07.20. 19:00
 
Ott volt az út mellett :) Hányszor elmentünk mellette és fogalmunk se volt, hogy mi van ott. Most viszont a rejtésnek köszönhetően itt is megálltunk és szétnéztünk. Elbabráltunk egy darabig a zárral, amíg rájöttünk a titkára, de végül sikerült kinyitni, érdekes egy szerkezet. Köszönjük a rejtést.

 
Rejtekhely-fotók

Vihetsz a vízbőlKözeli rejtekhelyek
Csiga domb RH1861
0.99 km, 54 m szk.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2017 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.07 másodperc