Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben - Vasúti híd - Brád
Erdély természeti kincsei és látnivalói. Túrázás, kirándulás, kincskeresés. GPS készülékkel, vagy anélkül.
Design Traditional Chair deals Rejtekhely.ro Geotrekking Erdelyben - Geotrekking - A képet grimoirine készítette
  Belépés  
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció! - GYIK

Vasúti híd - Brád - Hunyad megye 

Vasúti híd - Brád, Rejtekhely - Hunyad
RH3664

Déva felől közelítve, mielőtt Brádra érkeznénk, áthaladunk egy impozáns vasúti viadukt alatt, amely ma már nyugdíjba vonult. Rejtekhelykeresés közben nem kell tartanunk a vonat érkezésétől, mert a hídon nemhogy sínek, de még talpfák is alig vannak. Az omlós és meredek domboldal megmászásáért pedig a szép kilátás a jutalom.

FigyelemA további tartalomhoz (a rejtekhely leírása, a rejtekhely koordinátái, további megtalálások és hozzászólások szövege, stb.) való hozzáférés több szinten történik, a bejelentkezés után!

Bejelentkezés/Regisztráció
------------------------------------------------------
"Vasúti híd - Brád" | Belépés/Regisztráció | 1 bejegyzés | Keresés
Tilos a Rejtekhely.ro-n megjelenő képek, szövegek, leírások, és gps adatok másolása, az eredeti szerző engedélye nélkül. A felhasználók által letölthető tartalom és információ csak személyes túrázásra és kirándulásra, illetve a játszóterünk keretein belül történő kincskeresésre használható fel.

A bejegyzések tartalmáért, a geodobozokból kivett vagy betett tárgyakért, a rejtekhelyek keresése közben esetleg bekövetkezett balesetekért felelősséget nem vállalunk. A kihelyezett geodobozok a ládagazda felelősségébe tartoznak.

------------------------------------------------------
Megtaláltad ezt a rejtekhelyet és szeretnél bejegyzést írni?
Ha sikerült eljutnod erre a helyre, számolj be nekünk az élményeidről és oszd meg velünk élményfotóidat. Belépés/Regisztráció

------------------------------------------------------
foundtext Sínek nélküli vasút
Dátum: 2018.06.23. 14:30
 
A vasútvonalat megyisztították a sínektől, pedig akár turistavonatot is lehetett volna járatni rajta, mert nagyon szép a táj, és a hidakon és erdőkön végigzötyögni nyitott vasúti kocsin, egy jó kis kaland lenne. A dobozt rejtő fémlemez megvan még, de a régi doboz már nem volt meg. Betettem egy újat, amiben ugyanannyi bejegyzés van, mint a régiben volt.

 
Rejtekhely-fotók
Brád vasút
A felhőket is megtartja Brád vasútKözeli rejtekhelyek
Vasutallomas Brad
4.4 km, -58 m szk.
Ferences kolostor Korosbanya
10.17 km, -75 m szk.
Cocomisli
10.21 km táv.
Bethlen Gabor muzeum es varkastely Marosillye
20.82 km, -153 m szk.
Voros bastya Marosillye
20.83 km, -161 m szk.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2018 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.12 másodperc