Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben - Holokauszt emlékmű - Marosvásárhely
Erdély természeti kincsei és látnivalói. Túrázás, kirándulás, kincskeresés. GPS készülékkel, vagy anélkül.
Unique James Martin Burnished Double Vanity Shadow Quartz Top James Martin Bnm Shg deals Redesign your bathroom. Double Vanities Rejtekhely.ro Geotrekking Erdelyben - Geotrekking - A képet grimoirine készítette
  Belépés  
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció! - GYIK

Holokauszt emlékmű - Marosvásárhely - Maros megye 

Holokauszt emlékmű - Marosvásárhely, Rejtekhely - Maros
RH3706

A május 4-i nap tragikus jelentőséggel bír. 1944-ben e napon kezdődött meg az erdélyi zsidók borzalmas tragédiája, akiket előbb helyi gettókba, majd az auswitzi koncentrációs táborba szállítottak. Marosvásárhelyről és környékéről 5943 magyart deportáltak, akiknek a bűnük csak az volt, hogy zsidónak születtek.

FigyelemA további tartalomhoz (a rejtekhely leírása, a rejtekhely koordinátái, további megtalálások és hozzászólások szövege, stb.) való hozzáférés több szinten történik, a bejelentkezés után!

Bejelentkezés/Regisztráció
------------------------------------------------------
"Holokauszt emlékmű - Marosvásárhely" | Belépés/Regisztráció | 15 hozzászólás | Keresés
Tilos a Rejtekhely.ro-n megjelenő képek, szövegek, leírások, és gps adatok másolása, az eredeti szerző engedélye nélkül. A felhasználók által letölthető tartalom és információ csak személyes túrázásra és kirándulásra, illetve a játszóterünk keretein belül történő kincskeresésre használható fel.

A bejegyzések tartalmáért, a geodobozokból kivett vagy betett tárgyakért, a rejtekhelyek keresése közben esetleg bekövetkezett balesetekért felelősséget nem vállalunk. A kihelyezett geodobozok a ládagazda felelősségébe tartoznak.

------------------------------------------------------
Megtaláltad ezt a rejtekhelyet és szeretnél bejegyzést írni?
Ha sikerült eljutnod erre a helyre, számolj be nekünk az élményeidről és oszd meg velünk élményfotóidat. Belépés/Regisztráció

------------------------------------------------------
foundtext Tavaszra hangolodva
Dátum: 2017.03.03. 18:00
 
Egy nagyon kellemes séta során került meg ez a doboz is. A fiam iskolatáskájával volt szerencsém, hogy sikerült bejegyeznünk magunkat a könyvecskébe. Általában szokott lenni nálam írószer de most az egyszer nem volt.

Nagyon ötletes rejtés és nagyon pontos. Örvendek, hogy két év után is megvan. Kíváncsi vagyok milyen lehetett a régi rejtés. Miért nem lehetett újra oda rejteni.


------------------------------------------------------
foundtext Megvan az új doboz
Dátum: 2015.03.21. 16:15
 
Ötletes rejtés, és nagyon vagány a doboz . Mihelyt elcsendesült a környék, nekiálltunk keresni. Rögtön meglett.
Köszönjük a rejtést!

 
Rejtekhely-fotók

Holokauszt emlékműKözeli rejtekhelyek
Petofi Sandor bronzszobra
0.06 km, 13 m szk.
Aranka Gyorgy szobra
0.17 km, -1 m szk.
Nemzeti Szinhaz Marosvasarhely
0.26 km, 4 m szk.
Zsinagoga
0.29 km táv.
Muzsasor
0.3 km, 4 m szk.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2018 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.10 másodperc