Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben - Holokauszt emlékmű - Marosvásárhely
Erdély, illetve Székelyföld természeti kincsei és látnivalói. Túrázás, kirándulás, kincskeresés. GPS készülékkel, vagy anélkül.

Rejtekhely.ro Geotrekking Erdelyben - Geotrekking - A képet grimoirine készítette
  Belépés Facebook csoport  
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Holokauszt emlékmű - Marosvásárhely - Maros megye 

Holokauszt emlékmű - Marosvásárhely, Rejtekhely - Maros
RH3706

A május 4-i nap tragikus jelentőséggel bír. 1944-ben e napon kezdődött meg az erdélyi zsidók borzalmas tragédiája, akiket előbb helyi gettókba, majd az auswitzi koncentrációs táborba szállítottak. Marosvásárhelyről és környékéről 5943 magyart deportáltak, akiknek a bűnük csak az volt, hogy zsidónak születtek.

FigyelemA további tartalomhoz (a rejtekhely leírása, a rejtekhely koordinátái, további megtalálások és hozzászólások szövege, stb.) való hozzáférés több szinten történik, a bejelentkezés után!

Ha nem hallottál még a geotrekkingről, akkor olvasd el ezt az ismertetőt: Holokauszt emlékmű - Marosvásárhely - Geotrekking ismertető és népszerűsítő anyag

Bejelentkezés/Regisztráció
---------------------------------------------------------------------
"Holokauszt emlékmű - Marosvásárhely" | Belépés/Regisztráció | 15 hozzászólás | Keresés
Tilos a Rejtekhely.ro-n megjelenő képek, szövegek, leírások, és gps adatok másolása, az eredeti szerző engedélye nélkül. A felhasználók által letölthető tartalom és információ csak személyes túrázásra és kirándulásra, illetve a játszóterünk keretein belül történő kincskeresésre használható fel.

A bejegyzések tartalmáért, a geodobozokból kivett vagy betett tárgyakért, a rejtekhelyek keresése közben esetleg bekövetkezett balesetekért felelősséget nem vállalunk. A kihelyezett geodobozok a ládagazda felelősségébe tartoznak.

---------------------------------------------------------------------
Megtaláltad ezt a rejtekhelyet és szeretnél bejegyzést írni?
Ha sikerült eljutnod erre a helyre, számolj be nekünk az élményeidről és oszd meg velünk élményfotóidat. Belépés/Regisztráció

---------------------------------------------------------------------
foundtext Tavaszra hangolodva
Dátum: 2017.03.03. 18:00
 
Egy nagyon kellemes séta során került meg ez a doboz is. A fiam iskolatáskájával volt szerencsém, hogy sikerült bejegyeznünk magunkat a könyvecskébe. Általában szokott lenni nálam írószer de most az egyszer nem volt.

Nagyon ötletes rejtés és nagyon pontos. Örvendek, hogy két év után is megvan. Kíváncsi vagyok milyen lehetett a régi rejtés. Miért nem lehetett újra oda rejteni.


---------------------------------------------------------------------
foundtext Megvan az új doboz
Dátum: 2015.03.21. 16:15
 
Ötletes rejtés, és nagyon vagány a doboz . Mihelyt elcsendesült a környék, nekiálltunk keresni. Rögtön meglett.
Köszönjük a rejtést!

 
Rejtekhely-fotók

Holokauszt emlékműKözeli rejtekhelyek
Petofi Sandor bronzszobra RH1924
0.06 km, 13 m szk.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2017 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.07 másodperc