Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben - Zernyesti-szoros - Királykő hegység
Erdély természeti kincsei és látnivalói. Túrázás, kirándulás, kincskeresés. GPS készülékkel, vagy anélkül.
Howard Miller Parson Floor Clock Clocks Rejtekhely.ro Geotrekking Erdelyben - Geotrekking - A képet grimoirine készítette
  Belépés  
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció! - GYIK

Zernyesti-szoros - Királykő hegység - Brassó megye 

Zernyesti-szoros - Királykő hegység, Rejtekhely - Brassó
RH3800

A Királykő egyik legszebb szurdokvölgye a Zernyesti-szoros, a Kis-Királykő egyik nyúlványa, a Zanoaga-orom és a Toanches-hegy közé ékelődik. A természet valódi remekműve látványos, hatalmas sziklafalakkal. Az sziklákban itt-ott egy-egy barlang nyílását láthatjuk. Ezek hossza alig pár méter, mert a Királykő erősen gyűrt rétegei nem kedveztek a nagyobb barlangrendszerek kialakulásának.

FigyelemA további tartalomhoz (a rejtekhely leírása, a rejtekhely koordinátái, további megtalálások és hozzászólások szövege, stb.) való hozzáférés több szinten történik, a bejelentkezés után!

Bejelentkezés/Regisztráció
------------------------------------------------------
"Zernyesti-szoros - Királykő hegység" | Belépés/Regisztráció | 1 bejegyzés | Keresés
Tilos a Rejtekhely.ro-n megjelenő képek, szövegek, leírások, és gps adatok másolása, az eredeti szerző engedélye nélkül. A felhasználók által letölthető tartalom és információ csak személyes túrázásra és kirándulásra, illetve a játszóterünk keretein belül történő kincskeresésre használható fel.

A bejegyzések tartalmáért, a geodobozokból kivett vagy betett tárgyakért, a rejtekhelyek keresése közben esetleg bekövetkezett balesetekért felelősséget nem vállalunk. A kihelyezett geodobozok a ládagazda felelősségébe tartoznak.

------------------------------------------------------
Megtaláltad ezt a rejtekhelyet és szeretnél bejegyzést írni?
Ha sikerült eljutnod erre a helyre, számolj be nekünk az élményeidről és oszd meg velünk élményfotóidat. Belépés/Regisztráció

------------------------------------------------------
foundtext Ott ahol ket fiatal elet kerekbe torott
Dátum: 2014.11.09. 10:20
 
Szamtalanszor jartam mar a Zernyesti-szorosban, de most kihasznalva, hogy egynehany csaladnak a szorost kellett ismertetnem, igy meglett a ladacska is. A rejtes nagyszeru helyen van, koszi!

 
Rejtekhely-fotók
Zernyesti szoros szakadék Királykő
Zernyesti-szoros 1 Zernyesti szoros szakadék KirálykőKözeli rejtekhelyek
Macska szoros
0.6 km, 118 m szk.
Hegyimento allomashely Zernyesti szoros
0.85 km, -32 m szk.
Szoros patak sziklai
0.95 km, 181 m szk.
Botorog csorgo
2.14 km, -210 m szk.
Kis Kiralyko
2.5 km, 788 m szk.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2018 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.22 másodperc