Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben - Felső-mező - Hagymás-hegység
Erdély természeti kincsei és látnivalói. Túrázás, kirándulás, kincskeresés. GPS készülékkel, vagy anélkül.
Lovely Parker Wall Unit Hutches Rejtekhely.ro Geotrekking Erdelyben - Geotrekking - A képet grimoirine készítette
  Belépés  
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció! - GYIK

Felső-mező - Hagymás-hegység - Egyéb megye 

Felső-mező - Hagymás-hegység, Rejtekhely - Egyéb
RH4540

A Felső-mező a Fehér-mező felső, keleti részében található. Megközelíthető Háromkút felől, a Melegvíz-forrás közeléből indulva, a Mély-völgyön keresztül, a Csúsztatón. Vagy természetesen a piros sáv jelzésen levő Fehér-mezőből. Nyáron vigyázzunk az itt legelő számos juhnyájra, illetve az őket vigyáző pásztorkutyákra.

FigyelemA további tartalomhoz (a rejtekhely leírása, a rejtekhely koordinátái, további megtalálások és hozzászólások szövege, stb.) való hozzáférés több szinten történik, a bejelentkezés után!

Bejelentkezés/Regisztráció
------------------------------------------------------
"Felső-mező - Hagymás-hegység" | Belépés/Regisztráció | 1 bejegyzés | Keresés
Tilos a Rejtekhely.ro-n megjelenő képek, szövegek, leírások, és gps adatok másolása, az eredeti szerző engedélye nélkül. A felhasználók által letölthető tartalom és információ csak személyes túrázásra és kirándulásra, illetve a játszóterünk keretein belül történő kincskeresésre használható fel.

A bejegyzések tartalmáért, a geodobozokból kivett vagy betett tárgyakért, a rejtekhelyek keresése közben esetleg bekövetkezett balesetekért felelősséget nem vállalunk. A kihelyezett geodobozok a ládagazda felelősségébe tartoznak.

------------------------------------------------------
Megtaláltad ezt a rejtekhelyet és szeretnél bejegyzést írni?
Ha sikerült eljutnod erre a helyre, számolj be nekünk az élményeidről és oszd meg velünk élményfotóidat. Belépés/Regisztráció

------------------------------------------------------
foundtext Felhők között
Dátum: 2016.05.08. 15:30
 
A borús idő miatt választásunk ma a Hagymás-hegységre esett. Kedvenc hegyemet a legnagyobb esőben, ködben, felhőben is szépnek "látom".

A Pongrác-tetőről indultunk, a gerincútról élvezve az állandóan változó panorámát, a Kis-Cohárd, a Gyilkos-tó, a Czofronka, a Patkókő, a Fekete-hagymás szikláit, a mély völgyeket, a fenyveseket, a havasi virágokat. Épp a menedékhelyhez érkeztünk, amikor lezúdult az első eső. Fehér-mezőben pajtától-pajtáig haladtunk két eső között. Amikor a Nagy-telek oldalába értünk csakúgy pattogott a hódara a füvön.

A dobozt könnyű volt megtalálni, a koordináták nagyon pontosak. Sehol senki a nagy mezőben, mindössze néhány ló legelészik. Kis kerülőt tettünk a víznyelőkhöz is, megnéztük "működnek-e". Köszönjük a rejtést!

 
Rejtekhely-fotók
Felső mező Hagymás
Felső-mező 1 Felső mező HagymásKözeli rejtekhelyek
Szaraz patak
1.91 km, -324 m szk.
Nagyhagymas csucs
1.91 km, 184 m szk.
Melegviz forras
2.06 km, -594 m szk.
Feher mezo
2.2 km, -148 m szk.
Bumerang szikla Patko-ko
2.73 km, -48 m szk.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2018 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.09 másodperc