Geotrekking, rejtekhely-keresés Székelyföldön, Erdélyben - Barátok feredeje - Csíksomlyó
Erdély, illetve Székelyföld természeti kincsei és látnivalói. Kincskeresés, kirándulás és túrázás. GPS készülékkel, vagy anélkül.

Rejtekhely.ro Geotrekking Erdelyben - Kincskeresés - Geotrekking - A képet grimoirine készítette
  Belépés Facebook csoport  
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Barátok feredeje - Csíksomlyó - Hargita megye 

Barátok feredeje - Csíksomlyó, Rejtekhely - Hargita
www.rejtekhely.ro/455.php
RH0455

A csíksomlyói Mária-kegyhely ma már egyre inkább a vallási turizmus szinterévé válik. A varázslatos Kis-Somlyón, a Kálvária keresztsorán, és a Mária-kegytemplomon kívül most már a Barátok feredeje is beletartozik a híres búcsújáró hely összképébe. Egy olyan páratlan kultúrtáj ez, amit aligha lehet megvédeni a globalizáció ártalmaitól, ha nem helyezzük védelem alá, ha időnként nem újítjuk fel és szépítjük, s ha nem őrizzük szüntelen árgus szemekkel.

FigyelemA további tartalomhoz (a rejtekhely leírása, a geodoboz koordinátái, a megtalálások és hozzászólások szövege, stb.) való hozzáférés több szinten történik, a bejelentkezés után!

Ha nem hallottál még a geotrekkingről, akkor olvasd el ezt az ismertetőt: Barátok feredeje - Csíksomlyó - Geotrekking ismertető és népszerűsítő anyag

Bejelentkezés/Regisztráció

Túrázással, kincskereséssel kapcsolatos hírek, érdekességek - Geotrekking csoport a facebook-on
 
Rejtekhely-fotók
Barátok feredeje
Barátok feredeje Barátok feredejeKözeli helyek
Baratok feredeje Domszi
0.01 km, 0 m szk.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2017 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking, rejtekhely-keresés Székelyföldön és Erdélyben. Kincskeresés, túrázás és kirándulás. Geodobozok és érdekes helyek. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.05 másodperc