Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben - Kilátótorony - Szováta
Erdély természeti kincsei és látnivalói. Túrázás, kirándulás, kincskeresés. GPS készülékkel, vagy anélkül.
Wyndham Vanity Gray Oak Glass Vanity Top Green Carrara White Marble Sink Mirror deals Remodel your bathroom space. Sets Rejtekhely.ro Geotrekking Erdelyben - Geotrekking - A képet grimoirine készítette
  Belépés  
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció! - GYIK

Kilátótorony - Szováta - Maros megye 

Kilátótorony - Szováta, Rejtekhely - Maros
RH4616

A kilátótorony melletti házikó ablakába kitett tájékoztató szerint a kilátó naponta 12 és 19 óra között látogatható, ingyenesen.

FigyelemA további tartalomhoz (a rejtekhely leírása, a rejtekhely koordinátái, további megtalálások és hozzászólások szövege, stb.) való hozzáférés több szinten történik, a bejelentkezés után!

Bejelentkezés/Regisztráció
------------------------------------------------------
"Kilátótorony - Szováta" | Belépés/Regisztráció | 9 hozzászólás | Keresés
Tilos a Rejtekhely.ro-n megjelenő képek, szövegek, leírások, és gps adatok másolása, az eredeti szerző engedélye nélkül. A felhasználók által letölthető tartalom és információ csak személyes túrázásra és kirándulásra, illetve a játszóterünk keretein belül történő kincskeresésre használható fel.

A bejegyzések tartalmáért, a geodobozokból kivett vagy betett tárgyakért, a rejtekhelyek keresése közben esetleg bekövetkezett balesetekért felelősséget nem vállalunk. A kihelyezett geodobozok a ládagazda felelősségébe tartoznak.

------------------------------------------------------
Megtaláltad ezt a rejtekhelyet és szeretnél bejegyzést írni?
Ha sikerült eljutnod erre a helyre, számolj be nekünk az élményeidről és oszd meg velünk élményfotóidat. Belépés/Regisztráció

------------------------------------------------------
foundtext Új geodoboz a torony közelében
Dátum: 2018.09.02. 19:00
 
Mivel a kilátónál és a toronyban rengetegen voltak aznap, az új geodobozt egy picit távolabb rejtettem el. Egy néptánccsoportot, népviseletbe öltözött gyerekeket filmeztek drónnal, a szülők és rokonok figyelték őket.


------------------------------------------------------
foundtext Fém és fa
Dátum: 2018.08.21. 14:00
 
Komoly mérnöki munka a fém és a fa összehangolása. Jó kilátás nyílik Szovátára. Rengetegen voltak a torony körül és a toronyban.

 
Rejtekhely-fotók
Szováta kilátótorony
A régi rejtek Szováta kilátótoronyKözeli rejtekhelyek
Kilato Voros-to
0.53 km, -23 m szk.
Medve to Szovata
0.64 km, -35 m szk.
Kilato Piroska-to
0.7 km, -9 m szk.
Gera-csorgo
0.77 km, -85 m szk.
petofi sandor szovata bocskai vince 1992
0.94 km táv.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2018 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.20 másodperc