Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben - Kilátótorony - Szováta
Erdély természeti kincsei és látnivalói. Túrázás, kirándulás, kincskeresés. GPS készülékkel, vagy anélkül.
American Imaginations Single Vanity Set deals Remodel your bathroom space. Vanities Rejtekhely.ro Geotrekking Erdelyben - Geotrekking - A képet grimoirine készítette
  Belépés  
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció! - GYIK

Kilátótorony - Szováta - Maros megye 

Kilátótorony - Szováta, Rejtekhely - Maros
RH4616

A kilátótorony melletti házikó ablakába kitett tájékoztató szerint a kilátó naponta 12 és 19 óra között látogatható, ingyenesen.

FigyelemA további tartalomhoz (a rejtekhely leírása, a rejtekhely koordinátái, további megtalálások és hozzászólások szövege, stb.) való hozzáférés több szinten történik, a bejelentkezés után!

Bejelentkezés/Regisztráció
------------------------------------------------------
"Kilátótorony - Szováta" | Belépés/Regisztráció | 9 hozzászólás | Keresés
Tilos a Rejtekhely.ro-n megjelenő képek, szövegek, leírások, és gps adatok másolása, az eredeti szerző engedélye nélkül. A felhasználók által letölthető tartalom és információ csak személyes túrázásra és kirándulásra, illetve a játszóterünk keretein belül történő kincskeresésre használható fel.

A bejegyzések tartalmáért, a geodobozokból kivett vagy betett tárgyakért, a rejtekhelyek keresése közben esetleg bekövetkezett balesetekért felelősséget nem vállalunk. A kihelyezett geodobozok a ládagazda felelősségébe tartoznak.

------------------------------------------------------
Megtaláltad ezt a rejtekhelyet és szeretnél bejegyzést írni?
Ha sikerült eljutnod erre a helyre, számolj be nekünk az élményeidről és oszd meg velünk élményfotóidat. Belépés/Regisztráció

------------------------------------------------------
foundtext Új geodoboz a torony közelében
Dátum: 2018.09.02. 19:00
 
Mivel a kilátónál és a toronyban rengetegen voltak aznap, az új geodobozt egy picit távolabb rejtettem el. Egy néptánccsoportot, népviseletbe öltözött gyerekeket filmeztek drónnal, a szülők és rokonok figyelték őket.


------------------------------------------------------
foundtext Fém és fa
Dátum: 2018.08.21. 14:00
 
Komoly mérnöki munka a fém és a fa összehangolása. Jó kilátás nyílik Szovátára. Rengetegen voltak a torony körül és a toronyban.

 
Rejtekhely-fotók
Szováta kilátótorony
A régi rejtek Szováta kilátótoronyKözeli rejtekhelyek
Kilato Voros-to
0.53 km, -23 m szk.
Medve to Szovata
0.64 km, -35 m szk.
Kilato Piroska-to
0.7 km, -9 m szk.
Gera-csorgo
0.77 km, -85 m szk.
petofi sandor szovata bocskai vince 1992
0.94 km táv.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2018 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.12 másodperc