Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben - Kecskekő vára
Erdély természeti kincsei és látnivalói. Túrázás, kirándulás, kincskeresés. GPS készülékkel, vagy anélkül.
Serious Sarreid Accent Chest Accent FurnitureRejtekhely.ro Geotrekking Erdelyben - Geotrekking - A képet grimoirine készítette
  Belépés  
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció! - GYIK

Kecskekő vára - Fehér megye 

Kecskekő vára, Rejtekhely - Fehér
RH0982

Gyulafehérvártól észak-északnyugatra, a Királypataka település északi határában nyúlik a magasba az 1090 m magas sziklapiramis, a Kecskekő. Csúcsán az egyik legrégebbi vár, a nép által Tündér Ilonáénak tartott Kecskekő várának romjai találhatók. A kakastaréjhoz is hasonlítható mészkőszikla Boroskrakkó, illetve Borosbocsárd felől közelíthető meg.

FigyelemA további tartalomhoz (a rejtekhely leírása, a rejtekhely koordinátái, további megtalálások és hozzászólások szövege, stb.) való hozzáférés több szinten történik, a bejelentkezés után!

Bejelentkezés/Regisztráció
------------------------------------------------------
"Kecskekő vára" | Belépés/Regisztráció | 3 hozzászólás | Keresés
Tilos a Rejtekhely.ro-n megjelenő képek, szövegek, leírások, és gps adatok másolása, az eredeti szerző engedélye nélkül. A felhasználók által letölthető tartalom és információ csak személyes túrázásra és kirándulásra, illetve a játszóterünk keretein belül történő kincskeresésre használható fel.

A bejegyzések tartalmáért, a geodobozokból kivett vagy betett tárgyakért, a rejtekhelyek keresése közben esetleg bekövetkezett balesetekért felelősséget nem vállalunk. A kihelyezett geodobozok a ládagazda felelősségébe tartoznak.

------------------------------------------------------
Megtaláltad ezt a rejtekhelyet és szeretnél bejegyzést írni?
Ha sikerült eljutnod erre a helyre, számolj be nekünk az élményeidről és oszd meg velünk élményfotóidat. Belépés/Regisztráció

------------------------------------------------------
foundtext Új geodoboz a csúcs közelében
Dátum: 2016.05.29. 16:30
 
Miután rejtettünk egy geodobozt a Szív-tisztásra legjobb rálátást biztosító pont mellé, a piros háromszöggel jelzett túraútvonalon állva, úgy döntöttünk, hogy itt folytatjuk tovább a túránkat a Kecskekő felé. Így bár picit hosszabbra sikeredett, de legalább nagyjából szintgörbén haladtunk, és csak a Kecskekő alá érve következett egy kis mászás. A rejtek közelébe érve, azt alaposan átkutattam, de sem a geodobozt, sem annak maradványait már nem találtam. Ezért rejtettünk egy új geodobozt, ezúttal a csúcs közelében.


------------------------------------------------------
foundtext Re: Kecskekő vára
Dátum: 2012.01.07. 14:00
 
A zacskot en is megtalaltam, habar az kisse tavolabb van a gps altal jelzett ponttol. A lada helyeben biztos vagyok, de nemigen kerult elo semmi onnan. (kb spoiler kep)

 
Rejtekhely-fotók
Kecskekő
Kecskekő KecskekőKözeli rejtekhelyek
Sziv tisztas panorama
2.53 km, -419 m szk.
Havasgaldi szoros
5.72 km, -504 m szk.
Havasgaldi szfinx
5.98 km, -447 m szk.
Sziklakapu Havasgaldi-szoros
6 km, -278 m szk.
Sziklakurto Havasgaldi-szoros
6.03 km, -272 m szk.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2018 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.32 másodperc