Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben - Pásztor-kő - Hagymás-hegység
Erdély, illetve Székelyföld természeti kincsei és látnivalói. Túrázás, kirándulás, kincskeresés. GPS készülékkel, vagy anélkül.

Rejtekhely.ro Geotrekking Erdelyben - Geotrekking - A képet grimoirine készítette
  Belépés Facebook csoport  
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Pásztor-kő - Hagymás-hegység - Hargita megye 

Pásztor-kő - Hagymás-hegység, Rejtekhely - Hargita
RH0004

Kiindulópontunk a Hargita megyei Balánbánya, az Olt felső folyásánál fekszik, Csíkszeredától 38 km-re, és Csíkszentdomokos vasúti állomásától 11 km távolságra. Balán római katolikus templomától, a Kovács-patak szádától indulunk.

FigyelemA további tartalomhoz (a rejtekhely leírása, a rejtekhely koordinátái, további megtalálások és hozzászólások szövege, stb.) való hozzáférés több szinten történik, a bejelentkezés után!

Ha nem hallottál még a geotrekkingről, akkor olvasd el ezt az ismertetőt: Pásztor-kő - Hagymás-hegység - Geotrekking ismertető és népszerűsítő anyag

Bejelentkezés/Regisztráció
---------------------------------------------------------------------
"Pásztor-kő - Hagymás-hegység" | Belépés/Regisztráció | 5 hozzászólás | Keresés
Tilos a Rejtekhely.ro-n megjelenő képek, szövegek, leírások, és gps adatok másolása, az eredeti szerző engedélye nélkül. A felhasználók által letölthető tartalom és információ csak személyes túrázásra és kirándulásra, illetve a játszóterünk keretein belül történő kincskeresésre használható fel.

A bejegyzések tartalmáért, a geodobozokból kivett vagy betett tárgyakért, a rejtekhelyek keresése közben esetleg bekövetkezett balesetekért felelősséget nem vállalunk. A kihelyezett geodobozok a ládagazda felelősségébe tartoznak.

---------------------------------------------------------------------
Megtaláltad ezt a rejtekhelyet és szeretnél bejegyzést írni?
Ha sikerült eljutnod erre a helyre, számolj be nekünk az élményeidről és oszd meg velünk élményfotóidat. Belépés/Regisztráció

---------------------------------------------------------------------
foundtext Repedes van, fa nincs
Dátum: 2013.11.16. 14:15
 
Megvan a lada, nem kerult meg konnyen mert csak repedest talaltunk, fat nem :) ugyhogy a segito szoveg megtevesztett kicsit. A lada jo " nedves" de a kisebbik notesz meg egesz jol hasznalhato.


---------------------------------------------------------------------
foundtext Legközelebb GPS
Dátum: 2013.05.02. 16:45
 
Legközelebb a GPS is velünk jön. Sok sok sziklából kinövő fenyő alatti repedésbe kukucskáltunk, jobbnál jobb helyekre bukkanva, a geoládi nem vonzott minket, mint máskor. De megyünk mi még arrafelé :) Élmény volt a sziklákon szökdelve, csúszós fenyőtűkön lépdelve menni tovább, mert nincs messze - gondoltam én. Hogy így volt-e, kiderül.

 
Rejtekhely-fotók
Pásztorkõ
Pásztor-kő PásztorkõKözeli rejtekhelyek
Egyesko vasalt maszout RH4210
0.5 km, 22 m szk.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2018 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.06 másodperc