Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben - Szolcsvai búvópatak barlangja - Alsószolcsva
Erdély, illetve Székelyföld természeti kincsei és látnivalói. Túrázás, kirándulás, kincskeresés. GPS készülékkel, vagy anélkül.

Rejtekhely.ro Geotrekking Erdelyben - Geotrekking - A képet grimoirine készítette
  Belépés Facebook csoport  
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Szolcsvai búvópatak barlangja - Alsószolcsva - Fehér megye 

Szolcsvai búvópatak barlangja - Alsószolcsva, Rejtekhely - Fehér
RH0050

A Szolcsvai-búvópatak barlangja a Torockói-hegységben található egyetlen védett barlang. A Ponor viznyelőnél felszin alá tűnt két patak vize 1214 m felszin alatti út megtétele után 90 méterrel alacsonyabban kerül ismét a felszinre. A mellékjáratokkal együtt a barlang teljes hossza 2022 m.

FigyelemA további tartalomhoz (a rejtekhely leírása, a rejtekhely koordinátái, további megtalálások és hozzászólások szövege, stb.) való hozzáférés több szinten történik, a bejelentkezés után!

Ha nem hallottál még a geotrekkingről, akkor olvasd el ezt az ismertetőt: Szolcsvai búvópatak barlangja - Alsószolcsva - Geotrekking ismertető és népszerűsítő anyag

Bejelentkezés/Regisztráció
---------------------------------------------------------------------
"Szolcsvai búvópatak barlangja - Alsószolcsva" | Belépés/Regisztráció | 9 hozzászólás | Keresés
Tilos a Rejtekhely.ro-n megjelenő képek, szövegek, leírások, és gps adatok másolása, az eredeti szerző engedélye nélkül. A felhasználók által letölthető tartalom és információ csak személyes túrázásra és kirándulásra, illetve a játszóterünk keretein belül történő kincskeresésre használható fel.

A bejegyzések tartalmáért, a geodobozokból kivett vagy betett tárgyakért, a rejtekhelyek keresése közben esetleg bekövetkezett balesetekért felelősséget nem vállalunk. A kihelyezett geodobozok a ládagazda felelősségébe tartoznak.

---------------------------------------------------------------------
Megtaláltad ezt a rejtekhelyet és szeretnél bejegyzést írni?
Ha sikerült eljutnod erre a helyre, számolj be nekünk az élményeidről és oszd meg velünk élményfotóidat. Belépés/Regisztráció

---------------------------------------------------------------------
foundtext Ez nem sikerült
Dátum: 2017.04.26. 15:30
 
A gps a nagy sziklafal tövében össze-vissza mutatott. Sok sziklát megbámultam, körbejártam, de nem találtam a GC jelzést és a dobozt sem. Igaz sokat nem időztem itt, mert az aznapi célom a Sipote-völgy bejárása volt. Az idő meg nagyon eltelt.
A barlang, sajnos nem látogatható, le van zárva.


---------------------------------------------------------------------
foundtext Nyári tábor
Dátum: 2014.08.01. 08:15
 
Az EKE (Erdélyi Kárpát Egyesület) táborból tett Szolcsva - Bedellői túra alkalmával kerestem és találtam meg ezt a geodobozt. Nagyon szép emlékek, melyek még a forró nyarat idézik.

 
Rejtekhely-fotók
Bedellő
Bedellő BedellőKözeli rejtekhelyek
Ponor patak viznyeloje RH1737
1.29 km, 129 m szk.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2017 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.07 másodperc