Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben - Kis-Havas Csíkszépviz
Erdély természeti kincsei és látnivalói. Túrázás, kirándulás, kincskeresés. GPS készülékkel, vagy anélkül.
affordable bathroom furniture Afina bathroom mirrors (L Backlit Mirrors, can be hung vertical or horizontal, 3000 Kelvins, 300 Lumens, 85 I. Electric) Mirrors Rejtekhely.ro Geotrekking Erdelyben - Geotrekking - A képet grimoirine készítette
  Belépés  
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció! - GYIK

Kis-Havas Csíkszépviz - Hargita megye 

Kis-Havas Csíkszépviz, Rejtekhely - Hargita
RH0070

Csíkszépviz neve Szent Lászlóval kapcsolatos. Amikor ezen a vidéken a kunokkal hadakozott, a csatából visszatérve egy patakból a lovát ezekkel a szavakkal itatta meg: Igyál lovam, mert ez szép viz. Innen származtatják a patak és a későbbi település nevét.

FigyelemA további tartalomhoz (a rejtekhely leírása, a rejtekhely koordinátái, további megtalálások és hozzászólások szövege, stb.) való hozzáférés több szinten történik, a bejelentkezés után!

Bejelentkezés/Regisztráció
------------------------------------------------------
"Kis-Havas Csíkszépviz" | Belépés/Regisztráció | 1 bejegyzés | Keresés
Tilos a Rejtekhely.ro-n megjelenő képek, szövegek, leírások, és gps adatok másolása, az eredeti szerző engedélye nélkül. A felhasználók által letölthető tartalom és információ csak személyes túrázásra és kirándulásra, illetve a játszóterünk keretein belül történő kincskeresésre használható fel.

A bejegyzések tartalmáért, a geodobozokból kivett vagy betett tárgyakért, a rejtekhelyek keresése közben esetleg bekövetkezett balesetekért felelősséget nem vállalunk. A kihelyezett geodobozok a ládagazda felelősségébe tartoznak.

------------------------------------------------------
Megtaláltad ezt a rejtekhelyet és szeretnél bejegyzést írni?
Ha sikerült eljutnod erre a helyre, számolj be nekünk az élményeidről és oszd meg velünk élményfotóidat. Belépés/Regisztráció

------------------------------------------------------
foundtext Új geodoboz új helyen
Dátum: 2009.06.17. 08:53
 
.com-os bejegyzés alapján értesültünk, hogy a geodobozt vadállatok találhatták meg, mert a dobozt széttörve találták, a tartalma pedig szanaszét hevert. Egy éjféli túra alkalmával a dobozt kicseréltük és 18 méterrel odébb egy másik kivágott fatörzs üregébe helyeztük. Lehetséges viszont, hogy első alkalommal egy másik, biztonságosabb rejtekhelyet keresünk majd a doboznak.

 
Rejtekhely-fotók

Közeli rejtekhelyek
Csikszepvizi viztarolo
1.5 km, -184 m szk.
Csengettyu haranglab
2.08 km, -274 m szk.
Borzsovafurdo
2.26 km, -271 m szk.
Nagy Pajszo teteje
2.37 km, 10 m szk.
Hegy utja Csikszepviz
2.38 km, -237 m szk.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2018 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.08 másodperc