Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben - Kis-Havas Csíkszépviz
Erdély természeti kincsei és látnivalói. Túrázás, kirándulás, kincskeresés. GPS készülékkel, vagy anélkül.
affordable bathroom furniture Wyndham vanities (countertop is strictly offered as a replacement part only. It will not fit any vanity cabinets) Cabinets Storage Rejtekhely.ro Geotrekking Erdelyben - Geotrekking - A képet grimoirine készítette
  Belépés  
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció! - GYIK

Kis-Havas Csíkszépviz - Hargita megye 

Kis-Havas Csíkszépviz, Rejtekhely - Hargita
RH0070

Csíkszépviz neve Szent Lászlóval kapcsolatos. Amikor ezen a vidéken a kunokkal hadakozott, a csatából visszatérve egy patakból a lovát ezekkel a szavakkal itatta meg: Igyál lovam, mert ez szép viz. Innen származtatják a patak és a későbbi település nevét.

FigyelemA további tartalomhoz (a rejtekhely leírása, a rejtekhely koordinátái, további megtalálások és hozzászólások szövege, stb.) való hozzáférés több szinten történik, a bejelentkezés után!

Bejelentkezés/Regisztráció
------------------------------------------------------
"Kis-Havas Csíkszépviz" | Belépés/Regisztráció | 1 bejegyzés | Keresés
Tilos a Rejtekhely.ro-n megjelenő képek, szövegek, leírások, és gps adatok másolása, az eredeti szerző engedélye nélkül. A felhasználók által letölthető tartalom és információ csak személyes túrázásra és kirándulásra, illetve a játszóterünk keretein belül történő kincskeresésre használható fel.

A bejegyzések tartalmáért, a geodobozokból kivett vagy betett tárgyakért, a rejtekhelyek keresése közben esetleg bekövetkezett balesetekért felelősséget nem vállalunk. A kihelyezett geodobozok a ládagazda felelősségébe tartoznak.

------------------------------------------------------
Megtaláltad ezt a rejtekhelyet és szeretnél bejegyzést írni?
Ha sikerült eljutnod erre a helyre, számolj be nekünk az élményeidről és oszd meg velünk élményfotóidat. Belépés/Regisztráció

------------------------------------------------------
foundtext Új geodoboz új helyen
Dátum: 2009.06.17. 08:53
 
.com-os bejegyzés alapján értesültünk, hogy a geodobozt vadállatok találhatták meg, mert a dobozt széttörve találták, a tartalma pedig szanaszét hevert. Egy éjféli túra alkalmával a dobozt kicseréltük és 18 méterrel odébb egy másik kivágott fatörzs üregébe helyeztük. Lehetséges viszont, hogy első alkalommal egy másik, biztonságosabb rejtekhelyet keresünk majd a doboznak.

 
Rejtekhely-fotók

Közeli rejtekhelyek
Csikszepvizi viztarolo
1.5 km, -184 m szk.
Csengettyu haranglab
2.08 km, -274 m szk.
Borzsovafurdo
2.26 km, -271 m szk.
Nagy Pajszo teteje
2.37 km, 10 m szk.
Hegy utja Csikszepviz
2.38 km, -237 m szk.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2018 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.08 másodperc