Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben - Apor-bástya - Tusnádfürdő
Erdély, illetve Székelyföld természeti kincsei és látnivalói. Túrázás, kirándulás, kincskeresés. GPS készülékkel, vagy anélkül.

Rejtekhely.ro Geotrekking Erdelyben - Geotrekking - A képet grimoirine készítette
  Belépés Facebook csoport  
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Apor-bástya - Tusnádfürdő - Hargita megye 

Apor-bástya - Tusnádfürdő, Rejtekhely - Hargita
RH0109

Egy sétát tervezünk. Hogy látnivaló is legyen, célpontként irány Tusnádfürdő. Aki ide jön, rendszerint gyógyulni jön, vagy ha kirándulni, akkor a cél a Szent Anna-tó vagy a Sólyomkő. Mi a fürdőváros környékét akartuk bejárni.

FigyelemA további tartalomhoz (a rejtekhely leírása, a rejtekhely koordinátái, további megtalálások és hozzászólások szövege, stb.) való hozzáférés több szinten történik, a bejelentkezés után!

Ha nem hallottál még a geotrekkingről, akkor olvasd el ezt az ismertetőt: Apor-bástya - Tusnádfürdő - Geotrekking ismertető és népszerűsítő anyag

Bejelentkezés/Regisztráció
---------------------------------------------------------------------
"Apor-bástya - Tusnádfürdő" | Belépés/Regisztráció | 9 hozzászólás | Keresés
Tilos a Rejtekhely.ro-n megjelenő képek, szövegek, leírások, és gps adatok másolása, az eredeti szerző engedélye nélkül. A felhasználók által letölthető tartalom és információ csak személyes túrázásra és kirándulásra, illetve a játszóterünk keretein belül történő kincskeresésre használható fel.

A bejegyzések tartalmáért, a geodobozokból kivett vagy betett tárgyakért, a rejtekhelyek keresése közben esetleg bekövetkezett balesetekért felelősséget nem vállalunk. A kihelyezett geodobozok a ládagazda felelősségébe tartoznak.

---------------------------------------------------------------------
Megtaláltad ezt a rejtekhelyet és szeretnél bejegyzést írni?
Ha sikerült eljutnod erre a helyre, számolj be nekünk az élményeidről és oszd meg velünk élményfotóidat. Belépés/Regisztráció

---------------------------------------------------------------------
foundtext A torony felújítás alatt áll
Dátum: 2017.05.19. 19:30
 
Miután már több helyről is a torony leromlott állapotáról számoltak be, kellemes meglepetés volt látni, hogy a torony épp felújítás alatt áll. A földszinten ott vannak a munkások segédeszközei, építkezési anyagok.

Úgy nézem új asztalt és padokat helyeztek ki. Jelzőtáblák számára új cölöpöket betonoztak a földbe. A lépcsővel dolgoznak, új korlát van ráerősítve. Az emeletre is új deszkázat került, a falat is vakolják.

Ráadásul egy új geodobozt is kereshettem itt. Mivel egy új kincskereső rejtett, új geodobozt, új rejtekbe - azok is pontot kapnak a megtalálásért, akik a régit már megtalálták. Még én is, mint rejtekgazda :-) Köszönjük, gabor77, az új geodobozt!


---------------------------------------------------------------------
foundtext Új doboz
Dátum: 2017.05.12. 19:30
 
A bástya sajnos elég romos állapotban van, kerül majd még jobb állapotba is. Mivel nem találtunk, hagytunk geodobozt, a bástya melletti fa gyökerei között, kővel álcázva. Köszönjük a lehetőséget.

 
Rejtekhely-fotók
Apor torony bástya
Információs tábla Apor torony bástyaKözeli rejtekhelyek
Anna villa Tusnadfurdo RH2961
0.17 km, -63 m szk.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2018 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.09 másodperc