Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben - Tetőterasz - Madarasi Hargita
Erdély természeti kincsei és látnivalói. Túrázás, kirándulás, kincskeresés. GPS készülékkel, vagy anélkül.
Excellent Sarreid Accent Furniture Accent ChestsRejtekhely.ro Geotrekking Erdelyben - Geotrekking - A képet grimoirine készítette
  Belépés  
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció! - GYIK

Tetőterasz - Madarasi Hargita - Hargita megye 

Tetőterasz - Madarasi Hargita, Rejtekhely - Hargita
RH0137

Tetőterasz - Madarasi Hargita

FigyelemA további tartalomhoz (a rejtekhely leírása, a rejtekhely koordinátái, további megtalálások és hozzászólások szövege, stb.) való hozzáférés több szinten történik, a bejelentkezés után!

Bejelentkezés/Regisztráció
------------------------------------------------------
"Tetőterasz - Madarasi Hargita" | Belépés/Regisztráció | 27 hozzászólás | Keresés
Tilos a Rejtekhely.ro-n megjelenő képek, szövegek, leírások, és gps adatok másolása, az eredeti szerző engedélye nélkül. A felhasználók által letölthető tartalom és információ csak személyes túrázásra és kirándulásra, illetve a játszóterünk keretein belül történő kincskeresésre használható fel.

A bejegyzések tartalmáért, a geodobozokból kivett vagy betett tárgyakért, a rejtekhelyek keresése közben esetleg bekövetkezett balesetekért felelősséget nem vállalunk. A kihelyezett geodobozok a ládagazda felelősségébe tartoznak.

------------------------------------------------------
Megtaláltad ezt a rejtekhelyet és szeretnél bejegyzést írni?
Ha sikerült eljutnod erre a helyre, számolj be nekünk az élményeidről és oszd meg velünk élményfotóidat. Belépés/Regisztráció

------------------------------------------------------
foundtext Szent hegy
Dátum: 2018.01.27. 14:35
 
Ekkora hóban nem sok esélyem volt megtalálni a dobozt. Majd a nyáron újra eljövök s akkor nem menekülnek meg. Azért a forgalom odafenn eléggé sűrű.


------------------------------------------------------
foundtext Az új geodoboz második megtalálója
Dátum: 2016.09.08. 20:00
 
Ez a mai kirándulás nem volt betervezve, ebéd után indultunk, hirtelen ötlettől vezérelve. Késő délután érkeztünk, és a csúcs előtt még felkerestük a Szökő-vízesést, túratársaim nagy örömére. A Madarasi Hargita tetőteraszára már alkonyatkor érkeztünk, így sikerült néhány naplementés fotót is készíteni.

A geodobozra a társaim nem voltak kíváncsiak, így azt már egyedül kerestem meg. A rejtés jó, távol van a forgalmasabb helyektől. A geodoboz elég vézna anyagból van, nem tudom hogy fogja bírni az időjárás viszontagságait. De egy ideig biztos megteszi. Visszafelé, az erdő szélén egy kis rókával találkoztunk. Bár nem engedett közel magához, nem futott el azonnal. Valószínűleg odaszokott a panziók közelébe.

 
Rejtekhely-fotók
Madarasi Hargita
101 Madarasi HargitaKözeli rejtekhelyek
Madarasi Hargita csucs
0.15 km, -16 m szk.
Szoko vizeses
1.36 km, -237 m szk.
Kis Bagolyko
1.37 km, -162 m szk.
Nyerges koszikla via ferrata
1.56 km, -413 m szk.
Nagy Mihaly
2.05 km, -104 m szk.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2018 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.08 másodperc