Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben - Bethlen várkastély - Keresd
Erdély, illetve Székelyföld természeti kincsei és látnivalói. Túrázás, kirándulás, kincskeresés. GPS készülékkel, vagy anélkül.

Rejtekhely.ro Geotrekking Erdelyben - Geotrekking - A képet grimoirine készítette
  Belépés Facebook csoport  
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Bethlen várkastély - Keresd - Maros megye 

Bethlen várkastély - Keresd, Rejtekhely - Maros
RH0431

Keresd falu közepén, egy dombon áll a Bethlen család 16.-17. században épült erdélyi reneszánsz, oszlopos tornácos, sajnos ma már romlásnak indult, egykor gyönyörű kastélya. Jelenleg Keresd várkastélya nem látogatható, állítólag a Bethlen család egyik tagja visszaigényelte. Ennek ellenére a Bethlen kastély és környéke így is látványos, felkeresésre érdemes.

FigyelemA további tartalomhoz (a rejtekhely leírása, a rejtekhely koordinátái, további megtalálások és hozzászólások szövege, stb.) való hozzáférés több szinten történik, a bejelentkezés után!

Ha nem hallottál még a geotrekkingről, akkor olvasd el ezt az ismertetőt: Bethlen várkastély - Keresd - Geotrekking ismertető és népszerűsítő anyag

Bejelentkezés/Regisztráció
---------------------------------------------------------------------
"Bethlen várkastély - Keresd" | Belépés/Regisztráció | 3 hozzászólás | Keresés
Tilos a Rejtekhely.ro-n megjelenő képek, szövegek, leírások, és gps adatok másolása, az eredeti szerző engedélye nélkül. A felhasználók által letölthető tartalom és információ csak személyes túrázásra és kirándulásra, illetve a játszóterünk keretein belül történő kincskeresésre használható fel.

A bejegyzések tartalmáért, a geodobozokból kivett vagy betett tárgyakért, a rejtekhelyek keresése közben esetleg bekövetkezett balesetekért felelősséget nem vállalunk. A kihelyezett geodobozok a ládagazda felelősségébe tartoznak.

---------------------------------------------------------------------
Megtaláltad ezt a rejtekhelyet és szeretnél bejegyzést írni?
Ha sikerült eljutnod erre a helyre, számolj be nekünk az élményeidről és oszd meg velünk élményfotóidat. Belépés/Regisztráció

---------------------------------------------------------------------
foundtext Megkerestem
Dátum: 2017.03.16. 10:00
 
Ha már rámszóltál megkerestem! Nagyon érdekes és szép hely. Meghallgattam a várkapitány elöadását, és azután elindultam körbejárni a kastélyt. Persze közben a doboz is elöbújt a rejtekböl. Köszönöm BabBerci!


---------------------------------------------------------------------
foundtext Kereshető, és található
Dátum: 2015.01.17. 21:05
 
A keresdi Bethlen kastély geodobozát áthelyeztem, újra kereshető. A vendégkönyv alatt van. Szőcs Béla keresdi "várkapitányt" (szólíthatjátok így) beavattam a játék titkaiba, azért, hogy kereshessétek a dobozt, és egyben látogassátok meg a kastélyt.
A Bethlen család visszaigényelte a kastélyt, Vissza is kapta, és 49 évre a dévai Szent Ferenc alapítvány gondjaira bízta.

 
Rejtekhely-fotók
Keresd várkastély
Szögesdrót mögött Keresd várkastélyKözeli rejtekhelyek
Almakerek templom RH2954
5.1 km táv.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2018 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.06 másodperc