Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben - Bethlen várkastély - Keresd
Erdély, illetve Székelyföld természeti kincsei és látnivalói. Túrázás, kirándulás, kincskeresés. GPS készülékkel, vagy anélkül.
Stylish Lumisource Office Chairs check over here at Office Storefront
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdelyben - Geotrekking - A képet grimoirine készítette
  Belépés  
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció! - GYIK

Bethlen várkastély - Keresd - Maros megye 

Bethlen várkastély - Keresd, Rejtekhely - Maros
RH0431

Keresd falu közepén, egy dombon áll a Bethlen család 16.-17. században épült erdélyi reneszánsz, oszlopos tornácos, sajnos ma már romlásnak indult, egykor gyönyörű kastélya. Jelenleg Keresd várkastélya nem látogatható, állítólag a Bethlen család egyik tagja visszaigényelte. Ennek ellenére a Bethlen kastély és környéke így is látványos, felkeresésre érdemes.

FigyelemA további tartalomhoz (a rejtekhely leírása, a rejtekhely koordinátái, további megtalálások és hozzászólások szövege, stb.) való hozzáférés több szinten történik, a bejelentkezés után!

Bejelentkezés/Regisztráció
---------------------------------------------------------------------
"Bethlen várkastély - Keresd" | Belépés/Regisztráció | 4 hozzászólás | Keresés
Tilos a Rejtekhely.ro-n megjelenő képek, szövegek, leírások, és gps adatok másolása, az eredeti szerző engedélye nélkül. A felhasználók által letölthető tartalom és információ csak személyes túrázásra és kirándulásra, illetve a játszóterünk keretein belül történő kincskeresésre használható fel.

A bejegyzések tartalmáért, a geodobozokból kivett vagy betett tárgyakért, a rejtekhelyek keresése közben esetleg bekövetkezett balesetekért felelősséget nem vállalunk. A kihelyezett geodobozok a ládagazda felelősségébe tartoznak.

---------------------------------------------------------------------
Megtaláltad ezt a rejtekhelyet és szeretnél bejegyzést írni?
Ha sikerült eljutnod erre a helyre, számolj be nekünk az élményeidről és oszd meg velünk élményfotóidat. Belépés/Regisztráció

---------------------------------------------------------------------
foundtext Ha Keresd akkor találd
Dátum: 2018.04.22. 12:30
 
Az apró lépések elvét követve haladnak a munkálatok. Ha elkészülhet egy meghatározó központja lesz a Dévai Szent Ferenc Alapítványnak. A rejteknél már nincs ott a vendégkönyv, de a doboz rendben van és várja a bejegyzéseket.


---------------------------------------------------------------------
foundtext Megkerestem
Dátum: 2017.03.16. 10:00
 
Ha már rámszóltál megkerestem! Nagyon érdekes és szép hely. Meghallgattam a várkapitány elöadását, és azután elindultam körbejárni a kastélyt. Persze közben a doboz is elöbújt a rejtekböl. Köszönöm BabBerci!

 
Rejtekhely-fotók
Keresd várkastély
Szögesdrót mögött Keresd várkastélyKözeli rejtekhelyek
Almakerek templom
5.1 km táv.
Almakerek varhelye
5.54 km táv.
Breite Oregtolgyes
7.46 km, 43 m szk.
Danos
8.82 km, -135 m szk.
Valdhid
9.11 km, -99 m szk.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2018 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.19 másodperc