Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben - Vadles - Veres-víz
Erdély, illetve Székelyföld természeti kincsei és látnivalói. Túrázás, kirándulás, kincskeresés. GPS készülékkel, vagy anélkül.

Rejtekhely.ro Geotrekking Erdelyben - Geotrekking - A képet grimoirine készítette
  Belépés Facebook csoport  
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Vadles - Veres-víz - Kovászna megye 

Vadles - Veres-víz, Rejtekhely - Kovászna
RH1563

A tetőn  a valamikori krumplikísérleti állomás nyomai most is láthatók. A régi parcella szélén álló vadlesből körülnéztünk. Hazafele megmértük a mackó nyomán, hogy hányas csizmát visel.

FigyelemA további tartalomhoz (a rejtekhely leírása, a rejtekhely koordinátái, további megtalálások és hozzászólások szövege, stb.) való hozzáférés több szinten történik, a bejelentkezés után!

Ha nem hallottál még a geotrekkingről, akkor olvasd el ezt az ismertetőt: Vadles - Veres-víz - Geotrekking ismertető és népszerűsítő anyag

Bejelentkezés/Regisztráció
---------------------------------------------------------------------
"Vadles - Veres-víz" | Belépés/Regisztráció | 1 bejegyzés | Keresés
Tilos a Rejtekhely.ro-n megjelenő képek, szövegek, leírások, és gps adatok másolása, az eredeti szerző engedélye nélkül. A felhasználók által letölthető tartalom és információ csak személyes túrázásra és kirándulásra, illetve a játszóterünk keretein belül történő kincskeresésre használható fel.

A bejegyzések tartalmáért, a geodobozokból kivett vagy betett tárgyakért, a rejtekhelyek keresése közben esetleg bekövetkezett balesetekért felelősséget nem vállalunk. A kihelyezett geodobozok a ládagazda felelősségébe tartoznak.

---------------------------------------------------------------------
Megtaláltad ezt a rejtekhelyet és szeretnél bejegyzést írni?
Ha sikerült eljutnod erre a helyre, számolj be nekünk az élményeidről és oszd meg velünk élményfotóidat. Belépés/Regisztráció

---------------------------------------------------------------------
foundtext Lesben
Dátum: 2018.02.03. 17:05
 
Megtaláltam a dobozt. Majdnem megjártam, mert a les alja, mikor felmásztam, egyszerűen csak leszakadt. Szerencsére megtudtam kapaszkodni az oldalában. Aztán a dobozt sem volt könnyű elészedni abban a helyzetben. De a lényeg, hogy sikerült.

 
Rejtekhely-fotók
Veresvíz vadles pityókaállomás
Vadles Veresvíz vadles pityókaállomásKözeli rejtekhelyek
Asztag-ko RH1513
3.73 km, 125 m szk.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2018 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.05 másodperc