Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben - Szelterszfürdő
Erdély, illetve Székelyföld természeti kincsei és látnivalói. Túrázás, kirándulás, kincskeresés. GPS készülékkel, vagy anélkül.

Rejtekhely.ro Geotrekking Erdelyben - Geotrekking - A képet grimoirine készítette
  Belépés Facebook csoport  
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Szelterszfürdő - Hargita megye 

Szelterszfürdő, Rejtekhely - Hargita
RH1651

Szelterszfürdő geodoboz

FigyelemA további tartalomhoz (a rejtekhely leírása, a rejtekhely koordinátái, további megtalálások és hozzászólások szövege, stb.) való hozzáférés több szinten történik, a bejelentkezés után!

Ha nem hallottál még a geotrekkingről, akkor olvasd el ezt az ismertetőt: Szelterszfürdő - Geotrekking ismertető és népszerűsítő anyag

Bejelentkezés/Regisztráció
---------------------------------------------------------------------
"Szelterszfürdő" | Belépés/Regisztráció | 15 hozzászólás | Keresés
Tilos a Rejtekhely.ro-n megjelenő képek, szövegek, leírások, és gps adatok másolása, az eredeti szerző engedélye nélkül. A felhasználók által letölthető tartalom és információ csak személyes túrázásra és kirándulásra, illetve a játszóterünk keretein belül történő kincskeresésre használható fel.

A bejegyzések tartalmáért, a geodobozokból kivett vagy betett tárgyakért, a rejtekhelyek keresése közben esetleg bekövetkezett balesetekért felelősséget nem vállalunk. A kihelyezett geodobozok a ládagazda felelősségébe tartoznak.

---------------------------------------------------------------------
Megtaláltad ezt a rejtekhelyet és szeretnél bejegyzést írni?
Ha sikerült eljutnod erre a helyre, számolj be nekünk az élményeidről és oszd meg velünk élményfotóidat. Belépés/Regisztráció

---------------------------------------------------------------------
foundtext Még egyszer felkerestem
Dátum: 2017.07.29. 18:55
 
Még egyszer felkerestem a rejtekhelyet, hátha több szerencsém lesz. Most nem volt annyira gátoló a helyzet, csak egy csoport kerekesszékes csapat volt ott, ők pedig inkább mással voltak elfoglalva. De a doboz nincs meg, a két kő, ami szerintem tartotta, hogy ne essen le, megvolt, de a doboz közülük hiányzott.


---------------------------------------------------------------------
foundtext Reklám helye
Dátum: 2017.07.09. 17:00
 
Ezt nem vasárnap délután kellett volna keressem. A forrás mellett egy nagy csoport flekkenezett. S melléje még magyarok is voltak. Eleget méltatlankodtam, hogy nem lehet egy normális helyen megsütni a húst. Mintha egy oltyán csapatot láttam volna. Szebbnél szebb helyek a völgyben, erre ezek, azon a sivár helyen sütkölőztek. Esélyem sem volt a dobozt keresgélni.

 
Rejtekhely-fotók
Szelterszfürdő
Hargita Gyöngye-forrás SzelterszfürdőKözeli rejtekhelyek
Ordogarok RH4609
2.09 km, 83 m szk.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2018 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.07 másodperc