Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben - Bölényrezervátum - Bodzavám
Erdély természeti kincsei és látnivalói. Túrázás, kirándulás, kincskeresés. GPS készülékkel, vagy anélkül.
World Traditional Sofa Set Cushions SetsRejtekhely.ro Geotrekking Erdelyben - Geotrekking - A képet grimoirine készítette
  Belépés  
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció! - GYIK

Bölényrezervátum - Bodzavám - Brassó megye 

Bölényrezervátum - Bodzavám, Rejtekhely - Brassó
RH1754

Románia negyedik bölényrezervátumát hozták létre a Brassó megyei Bodzavámon. A kezdeményezés Brassó megye turizmusát hivatott fellendíteni, a bölények egyelőre egy százhektáros területen kaptak helyet, de a közeljövőben szabadon engedik az egykor őshonos állatokat. A végső cél, hogy a szabadban élhessenek, igaz ellenőrzött körülmények között.

FigyelemA további tartalomhoz (a rejtekhely leírása, a rejtekhely koordinátái, további megtalálások és hozzászólások szövege, stb.) való hozzáférés több szinten történik, a bejelentkezés után!

Bejelentkezés/Regisztráció
------------------------------------------------------
"Bölényrezervátum - Bodzavám" | Belépés/Regisztráció | 4 hozzászólás | Keresés
Tilos a Rejtekhely.ro-n megjelenő képek, szövegek, leírások, és gps adatok másolása, az eredeti szerző engedélye nélkül. A felhasználók által letölthető tartalom és információ csak személyes túrázásra és kirándulásra, illetve a játszóterünk keretein belül történő kincskeresésre használható fel.

A bejegyzések tartalmáért, a geodobozokból kivett vagy betett tárgyakért, a rejtekhelyek keresése közben esetleg bekövetkezett balesetekért felelősséget nem vállalunk. A kihelyezett geodobozok a ládagazda felelősségébe tartoznak.

------------------------------------------------------
Megtaláltad ezt a rejtekhelyet és szeretnél bejegyzést írni?
Ha sikerült eljutnod erre a helyre, számolj be nekünk az élményeidről és oszd meg velünk élményfotóidat. Belépés/Regisztráció

------------------------------------------------------
foundtext Napozó bölények
Dátum: 2017.11.05. 14:00
 
Hiába vártam, a nagy lomha bölények semerre sem mozdultak, csak süttették magukat az őszi Nappal. Azért jó volt tudni, hogy van villanypásztor és kerítés. Vajon mit ér, ha mégis nekirohan egy ekkora állat? Rejtettem egy új geodobozt.


------------------------------------------------------
foundtext Bölényrezervátum Bodzavámon
Dátum: 2013.12.05. 02:10
 

 
Rejtekhely-fotók

SzarvasokKözeli rejtekhelyek
Erod Bodzavam
6.23 km, 153 m szk.
Kalvaria domb Bodzavam
6.72 km, 93 m szk.
Rakodo forrasok ujratoltve
7.3 km, 163 m szk.
Rakodo forrasok
7.34 km, 151 m szk.
Kis Uvolto patak vizesese
7.61 km, 184 m szk.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2018 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.19 másodperc