Geotrekking, rejtekhely-keresés Székelyföldön, Erdélyben - Kis-Lucskő vagy Őrkő - Hagymás-hegység
Erdély, illetve Székelyföld természeti kincsei és látnivalói. Kincskeresés, kirándulás és túrázás. GPS készülékkel, vagy anélkül.

Rejtekhely.ro Geotrekking Erdelyben - Kincskeresés - Geotrekking - A képet grimoirine készítette
  Belépés Facebook csoport  
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Kis-Lucskő vagy Őrkő - Hagymás-hegység - Egyéb megye 

Kis-Lucskő vagy Őrkő - Hagymás-hegység, Rejtekhely - Egyéb
www.rejtekhely.ro/1998.php
RH1998

A Lucskőtől a gerinc túrát folytatva, észak irányba, eljutunk a Kis-Lucskőhöz. Ez a gerinc utolsó kiemelkedő sziklája. Rövid kapaszkodó után, a csúcson találjuk a II. világháborús Árpád védelmi vonal leglátványosabb bunkerét. Ez két oldal- és egy függőleges kijárattal rendelkezik.

FigyelemA további tartalomhoz (a rejtekhely leírása, a geodoboz koordinátái, a megtalálások és hozzászólások szövege, stb.) való hozzáférés több szinten történik, a bejelentkezés után!

Ha nem hallottál még a geotrekkingről, akkor olvasd el ezt az ismertetőt: Kis-Lucskő vagy Őrkő - Hagymás-hegység - Geotrekking ismertető és népszerűsítő anyag

Bejelentkezés/Regisztráció

Túrázással, kincskereséssel kapcsolatos hírek, érdekességek - Geotrekking csoport a facebook-on
 
Rejtekhely-fotók
Kis-Lucskő
Bunker bejárat Kis-LucskőKözeli helyek
Lucsko RH3666
1.1 km, -46 m szk.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2017 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking, rejtekhely-keresés Székelyföldön és Erdélyben. Kincskeresés, túrázás és kirándulás. Geodobozok és érdekes helyek. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.05 másodperc