Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben - Madárpihenő - Homoródszentpál
Erdély, illetve Székelyföld természeti kincsei és látnivalói. Túrázás, kirándulás, kincskeresés. GPS készülékkel, vagy anélkül.

Rejtekhely.ro Geotrekking Erdelyben - Geotrekking - A képet grimoirine készítette
  Belépés Facebook csoport  
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Madárpihenő - Homoródszentpál - Hargita megye 

Madárpihenő - Homoródszentpál, Rejtekhely - Hargita
RH2390
Ládagazda: lorinczek

A homoródszentpáli Madárpihenő a Homoródmenti Madárvédelmi Natura 2000 terület része, így ma 200 hektáron madárvédelmi rezervátum. Az eredetileg nádas, sós-mocsaras területet 1982 és 1984 között mesterséges tórendszerré alakították át. Területe számos madárnak, halfajnak és emlősnek biztosít élőhelyet.

FigyelemA további tartalomhoz (a rejtekhely leírása, a rejtekhely koordinátái, további megtalálások és hozzászólások szövege, stb.) való hozzáférés több szinten történik, a bejelentkezés után!

Ha nem hallottál még a geotrekkingről, akkor olvasd el ezt az ismertetőt: Madárpihenő - Homoródszentpál - Geotrekking ismertető és népszerűsítő anyag

Bejelentkezés/Regisztráció
---------------------------------------------------------------------
"Madárpihenő - Homoródszentpál" | Belépés/Regisztráció | 6 hozzászólás | Keresés
Tilos a Rejtekhely.ro-n megjelenő képek, szövegek, leírások, és gps adatok másolása, az eredeti szerző engedélye nélkül. A felhasználók által letölthető tartalom és információ csak személyes túrázásra és kirándulásra, illetve a játszóterünk keretein belül történő kincskeresésre használható fel.

A bejegyzések tartalmáért, a geodobozokból kivett vagy betett tárgyakért, a rejtekhelyek keresése közben esetleg bekövetkezett balesetekért felelősséget nem vállalunk. A kihelyezett geodobozok a ládagazda felelősségébe tartoznak.

---------------------------------------------------------------------
Megtaláltad ezt a rejtekhelyet és szeretnél bejegyzést írni?
Ha sikerült eljutnod erre a helyre, számolj be nekünk az élményeidről és oszd meg velünk élményfotóidat. Belépés/Regisztráció

---------------------------------------------------------------------
foundtext Életbiztosítás ajánlott
Dátum: 2017.10.12. 16:20
 
A temetőben jártunk a nagyszülők, dédszülők, ükszülők sírját gondozni. Kis kitérővel átmentünk a kilátóhoz. A lépcső tönkrement, felmenni a kilátóba szinte lehetetlen anélkül, hogy cserépre rá ne lépj. De ha nem a tied és nem köztulajdon, akkor nem tudsz beleszólni, javítani stb.

Magánterületre rejteni viszont a tulajdonos tudtával lenne ildomos. Vajon tud róla? Kérdezzem meg? Érdemes lenne lehozni a dobozt és máshova rejteni.


---------------------------------------------------------------------
foundtext Meglátogattuk
Dátum: 2016.08.15. 11:20
 
Kicsi fejtörésbe került kitalálni melyik jobbik is a jobb, de sikerült. Egyszer talán több időnk lesz a lesből a madarakat nézegetni estefelé vagy hajnalban. Szép tavacskák, keressétek meg!

 
Rejtekhely-fotók
Homoródszentpál madártani rezervátum halastavak
Csónak Homoródszentpál madártani rezervátum halastavakKözeli rejtekhelyek
Homorodkaracsonyfalva szelidgesztenyefai RH2754
2.8 km, 4 m szk.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2018 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.06 másodperc