Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben - Vasútállomás - Herkulesfürdő
Erdély, illetve Székelyföld természeti kincsei és látnivalói. Túrázás, kirándulás, kincskeresés. GPS készülékkel, vagy anélkül.

Rejtekhely.ro Geotrekking Erdelyben - Geotrekking - A képet grimoirine készítette
  Belépés Facebook csoport  
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Vasútállomás - Herkulesfürdő - Krassó-Szörény megye 

Vasútállomás - Herkulesfürdő, Rejtekhely - Krassó-Szörény
RH3432

Herkulesfürdőtől 8 km-re esik a jellegzetes, monarchia korabeli vasútállomás. Műemléképülete az egyik legszebb állomásépület Erdélyben. 1878 és 1886 között épült, barokk stílusban, A.D. Serres tervei alapján. Az épület Mária Terézia Bécs melletti vadászkastélyát igyekszik lemásolni.

FigyelemA további tartalomhoz (a rejtekhely leírása, a rejtekhely koordinátái, további megtalálások és hozzászólások szövege, stb.) való hozzáférés több szinten történik, a bejelentkezés után!

Ha nem hallottál még a geotrekkingről, akkor olvasd el ezt az ismertetőt: Vasútállomás - Herkulesfürdő - Geotrekking ismertető és népszerűsítő anyag

Bejelentkezés/Regisztráció
---------------------------------------------------------------------
"Vasútállomás - Herkulesfürdő" | Belépés/Regisztráció | 3 hozzászólás | Keresés
Tilos a Rejtekhely.ro-n megjelenő képek, szövegek, leírások, és gps adatok másolása, az eredeti szerző engedélye nélkül. A felhasználók által letölthető tartalom és információ csak személyes túrázásra és kirándulásra, illetve a játszóterünk keretein belül történő kincskeresésre használható fel.

A bejegyzések tartalmáért, a geodobozokból kivett vagy betett tárgyakért, a rejtekhelyek keresése közben esetleg bekövetkezett balesetekért felelősséget nem vállalunk. A kihelyezett geodobozok a ládagazda felelősségébe tartoznak.

---------------------------------------------------------------------
Megtaláltad ezt a rejtekhelyet és szeretnél bejegyzést írni?
Ha sikerült eljutnod erre a helyre, számolj be nekünk az élményeidről és oszd meg velünk élményfotóidat. Belépés/Regisztráció

---------------------------------------------------------------------
foundtext Még müködik
Dátum: 2015.08.20. 10:30
 
Miután egy órát töltöttünk Herkulesfürdön barangolva, megnéztük az állomás barokk épületét is. Kerestem a dobozt is, de hiába, nem voltam sikeres.


---------------------------------------------------------------------
foundtext Megvan
Dátum: 2013.10.05. 22:05
 
Egy ejszakai talalat

 
Rejtekhely-fotók
Herkulesfürdő vasútállomás
Herkulesfürdő vasútállomása Herkulesfürdő vasútállomásKözeli rejtekhelyek
Mihald var RH2762
5.58 km, 178 m szk.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2018 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.06 másodperc