Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben - Vártemplom - Marosvásárhely
Erdély, illetve Székelyföld természeti kincsei és látnivalói. Túrázás, kirándulás, kincskeresés. GPS készülékkel, vagy anélkül.

Rejtekhely.ro Geotrekking Erdelyben - Geotrekking - A képet grimoirine készítette
  Belépés Facebook csoport  
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Vártemplom - Marosvásárhely - Maros megye 

Vártemplom - Marosvásárhely, Rejtekhely - Maros
RH3643

Marosvásárhely monumentális vártemplomának építése a 13-ik századig nyúlik vissza, amikor még Marosvásárhely neve Székelyvásárhely, latinosan Novum Forum Sicolorum volt. A város mai nevét, szabad királyi rangját és címerét 1616 április 29-én adta át Bethlen Gábor erdélyi fejedelem a város főbírájának, Borsos Tamásnak.

FigyelemA további tartalomhoz (a rejtekhely leírása, a rejtekhely koordinátái, további megtalálások és hozzászólások szövege, stb.) való hozzáférés több szinten történik, a bejelentkezés után!

Ha nem hallottál még a geotrekkingről, akkor olvasd el ezt az ismertetőt: Vártemplom - Marosvásárhely - Geotrekking ismertető és népszerűsítő anyag

Bejelentkezés/Regisztráció
---------------------------------------------------------------------
"Vártemplom - Marosvásárhely" | Belépés/Regisztráció | 15 hozzászólás | Keresés
Tilos a Rejtekhely.ro-n megjelenő képek, szövegek, leírások, és gps adatok másolása, az eredeti szerző engedélye nélkül. A felhasználók által letölthető tartalom és információ csak személyes túrázásra és kirándulásra, illetve a játszóterünk keretein belül történő kincskeresésre használható fel.

A bejegyzések tartalmáért, a geodobozokból kivett vagy betett tárgyakért, a rejtekhelyek keresése közben esetleg bekövetkezett balesetekért felelősséget nem vállalunk. A kihelyezett geodobozok a ládagazda felelősségébe tartoznak.

---------------------------------------------------------------------
Megtaláltad ezt a rejtekhelyet és szeretnél bejegyzést írni?
Ha sikerült eljutnod erre a helyre, számolj be nekünk az élményeidről és oszd meg velünk élményfotóidat. Belépés/Regisztráció

---------------------------------------------------------------------
foundtext Működik
Dátum: 2017.05.17. 19:05
 
Tényleg így működik, hogy másodszorra, és nappal lehet megtalálni. Végigolvastam minden bejegyzést, minden segítséget, de végül csak a "nem kell feladni" segített. És így utólag mindig jobban érthető a segítő szöveg.


---------------------------------------------------------------------
foundtext Felújitva
Dátum: 2017.03.17. 08:00
 
Négy évvel ezelött játam utoljára erre. Azóta szépen felújitották a várat. Természetesen körbejártam mindent amit lehetett. A dobozka hamar meglett. Köszönöm!

 
Rejtekhely-fotók
Vártemplom Marosvásárhely
Református vártemplom Vártemplom MarosvásárhelyKözeli rejtekhelyek
A marosvasarhelyi var vedomuvei RH3066
0.04 km táv.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2018 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.08 másodperc