Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben - Evangélikus templom - Marosvásárhely
Erdély, illetve Székelyföld természeti kincsei és látnivalói. Túrázás, kirándulás, kincskeresés. GPS készülékkel, vagy anélkül.

Rejtekhely.ro Geotrekking Erdelyben - Geotrekking - A képet grimoirine készítette
  Belépés Facebook csoport  
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Evangélikus templom - Marosvásárhely - Maros megye 

Evangélikus templom - Marosvásárhely, Rejtekhely - Maros
RH3650

A marosvásárhelyi evangélikus templom a Régi Kórház utca 7 szám alatt található. Az evangélikusok első templomát a Rózsák tere és a Hajósköz, jelenleg Horea utca sarkán építették 1829-ben. Az 1960-as városrendezéskor a templomot lebontották. Az ablakainak, ajtóinak és tornyának felhasználásával, az egykori Németvárosban építették újra ezt a templomot.

FigyelemA további tartalomhoz (a rejtekhely leírása, a rejtekhely koordinátái, további megtalálások és hozzászólások szövege, stb.) való hozzáférés több szinten történik, a bejelentkezés után!

Ha nem hallottál még a geotrekkingről, akkor olvasd el ezt az ismertetőt: Evangélikus templom - Marosvásárhely - Geotrekking ismertető és népszerűsítő anyag

Bejelentkezés/Regisztráció
---------------------------------------------------------------------
"Evangélikus templom - Marosvásárhely" | Belépés/Regisztráció | 5 hozzászólás | Keresés
Tilos a Rejtekhely.ro-n megjelenő képek, szövegek, leírások, és gps adatok másolása, az eredeti szerző engedélye nélkül. A felhasználók által letölthető tartalom és információ csak személyes túrázásra és kirándulásra, illetve a játszóterünk keretein belül történő kincskeresésre használható fel.

A bejegyzések tartalmáért, a geodobozokból kivett vagy betett tárgyakért, a rejtekhelyek keresése közben esetleg bekövetkezett balesetekért felelősséget nem vállalunk. A kihelyezett geodobozok a ládagazda felelősségébe tartoznak.

---------------------------------------------------------------------
Megtaláltad ezt a rejtekhelyet és szeretnél bejegyzést írni?
Ha sikerült eljutnod erre a helyre, számolj be nekünk az élményeidről és oszd meg velünk élményfotóidat. Belépés/Regisztráció

---------------------------------------------------------------------
foundtext Csendes gumiszörny
Dátum: 2017.05.17. 18:30
 
Kellemes hely, csend van. A közelben lévő parányi parkot is jól esett körüljárni. A dobozban hagytam egy gumiszörnyet, aki világít a sötétben.


---------------------------------------------------------------------
foundtext Nem tudtam eddig
Dátum: 2017.03.17. 18:00
 
hogy itt is van egy templom... De most már igen. :) Szerencsére nem volt senki az utcán és hamar meglett a kis doboz. Remélem nem figyeltek a szemközti ablakokból!

 
Rejtekhely-fotók
evangélikus templom Marosvásárhely
Evangélikus templom evangélikus templom MarosvásárhelyKözeli rejtekhelyek
Bolyai Janos emlektabla RH4106
0.15 km táv.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2018 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.06 másodperc