Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben - Bernády György-szobor - Marosvásárhely
Erdély, illetve Székelyföld természeti kincsei és látnivalói. Túrázás, kirándulás, kincskeresés. GPS készülékkel, vagy anélkül.

Rejtekhely.ro Geotrekking Erdelyben - Geotrekking - A képet grimoirine készítette
  Belépés Facebook csoport  
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Bernády György-szobor - Marosvásárhely - Maros megye 

Bernády György-szobor - Marosvásárhely, Rejtekhely - Maros
RH3652

Bernády György szobra Marosvásárhelyen a róla elnevezett téren található, a vár mellett, a Teleki-ház előtti kis parkban. A bronzból készült szobrot Bocskai Vince szovátai szobrászművész készítette és 1994. október 29-én leplezték le.

FigyelemA további tartalomhoz (a rejtekhely leírása, a rejtekhely koordinátái, további megtalálások és hozzászólások szövege, stb.) való hozzáférés több szinten történik, a bejelentkezés után!

Ha nem hallottál még a geotrekkingről, akkor olvasd el ezt az ismertetőt: Bernády György-szobor - Marosvásárhely - Geotrekking ismertető és népszerűsítő anyag

Bejelentkezés/Regisztráció
---------------------------------------------------------------------
"Bernády György-szobor - Marosvásárhely" | Belépés/Regisztráció | 10 hozzászólás | Keresés
Tilos a Rejtekhely.ro-n megjelenő képek, szövegek, leírások, és gps adatok másolása, az eredeti szerző engedélye nélkül. A felhasználók által letölthető tartalom és információ csak személyes túrázásra és kirándulásra, illetve a játszóterünk keretein belül történő kincskeresésre használható fel.

A bejegyzések tartalmáért, a geodobozokból kivett vagy betett tárgyakért, a rejtekhelyek keresése közben esetleg bekövetkezett balesetekért felelősséget nem vállalunk. A kihelyezett geodobozok a ládagazda felelősségébe tartoznak.

---------------------------------------------------------------------
Megtaláltad ezt a rejtekhelyet és szeretnél bejegyzést írni?
Ha sikerült eljutnod erre a helyre, számolj be nekünk az élményeidről és oszd meg velünk élményfotóidat. Belépés/Regisztráció

---------------------------------------------------------------------
foundtext Este keresd!
Dátum: 2017.03.17. 19:00
 
Könnyebb egyes dobozokat este keresni amikor már nem jár annyi ember az utcán. A segitö információ mindent megad egy gyors sikerhez. Köszi szépen!


---------------------------------------------------------------------
foundtext Megállt az eső
Dátum: 2016.10.13. 17:35
 
Már nagyon rég szerettem volna letudni ezt a rejteket, de valahogy mindig elmentem mellette. Most már sikerült. Marosvásárhely egyik legszebb helyének lehetne mondani, ha a forgalom nem lenne ennyire zsúfolt. A doboz be van ázva. Gondolom, hogy egy kis karbantartásért a rejtekgazda nem haragszik meg.

 
Rejtekhely-fotók
Bernády György szobor Marosvásárhely
1864 - 1938 Bernády György szobor MarosvásárhelyKözeli rejtekhelyek
Teleki haz Marosvasarhely RH3710
0.03 km, 0 m szk.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2017 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.06 másodperc