Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben - SZNM 2 Lemhény - Falukapu
Erdély, illetve Székelyföld természeti kincsei és látnivalói. Túrázás, kirándulás, kincskeresés. GPS készülékkel, vagy anélkül.

Rejtekhely.ro Geotrekking Erdelyben - Geotrekking - A képet grimoirine készítette
  Belépés Facebook csoport  
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


SZNM 2 Lemhény - Falukapu - Kovászna megye 

SZNM 2 Lemhény - Falukapu, Rejtekhely - Kovászna
RH3731

Székelyek Nagy Kincskeresése - 2. stáció - Lemhény - Falukapu

FigyelemA további tartalomhoz (a rejtekhely leírása, a rejtekhely koordinátái, további megtalálások és hozzászólások szövege, stb.) való hozzáférés több szinten történik, a bejelentkezés után!

Ha nem hallottál még a geotrekkingről, akkor olvasd el ezt az ismertetőt: SZNM 2 Lemhény - Falukapu - Geotrekking ismertető és népszerűsítő anyag

Bejelentkezés/Regisztráció
---------------------------------------------------------------------
"SZNM 2 Lemhény - Falukapu" | Belépés/Regisztráció | 8 hozzászólás | Keresés
Tilos a Rejtekhely.ro-n megjelenő képek, szövegek, leírások, és gps adatok másolása, az eredeti szerző engedélye nélkül. A felhasználók által letölthető tartalom és információ csak személyes túrázásra és kirándulásra, illetve a játszóterünk keretein belül történő kincskeresésre használható fel.

A bejegyzések tartalmáért, a geodobozokból kivett vagy betett tárgyakért, a rejtekhelyek keresése közben esetleg bekövetkezett balesetekért felelősséget nem vállalunk. A kihelyezett geodobozok a ládagazda felelősségébe tartoznak.

---------------------------------------------------------------------
Megtaláltad ezt a rejtekhelyet és szeretnél bejegyzést írni?
Ha sikerült eljutnod erre a helyre, számolj be nekünk az élményeidről és oszd meg velünk élményfotóidat. Belépés/Regisztráció

---------------------------------------------------------------------
foundtext Kapuscsere
Dátum: 2017.11.25. 16:40
 
A rokonlátogatás előtt, egy gyors megállót tartottam a falu végén. Hamar meglett a doboz is, ami ötletes helyen van. Nem is tudom, hogy ezen a helyen hogyan tudott beázni a füzet. Lehet, hogy érdemes lenne egy nagyobb dobozt elhelyezni akár nem mágneseset, egy simítózáras zacskóba tenni a füzetet. 


---------------------------------------------------------------------
foundtext Szentföldi kincskeresés
Dátum: 2016.05.21. 18:30
 
Mi is ezzel a rejtekhellyel zártuk "szentföldi" kincskeresésünket. Ötletes rejtés, kevés információ van megadva, de az pontosan elegendő, hogy egy kis kutakodás után ráleljünk a dobozra.

 
Rejtekhely-fotók
Lemhény
Falukapu 1 LemhényKözeli rejtekhelyek
Farkasvar Bereck RH3763
1.95 km, -1 m szk.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2018 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.06 másodperc