Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben - Világháborús bunker - Kékvíz-patak
Erdély természeti kincsei és látnivalói. Túrázás, kirándulás, kincskeresés. GPS készülékkel, vagy anélkül.
Eye catching De Cor Desks Hutches Home office enhancement Spanish Colonial Roll Top Desk Rejtekhely.ro Geotrekking Erdelyben - Geotrekking - A képet grimoirine készítette
  Belépés  
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció! - GYIK

Világháborús bunker - Kékvíz-patak - Hargita megye 

Világháborús bunker - Kékvíz-patak, Rejtekhely - Hargita
RH3756

A Csíkszereda - Székelyudvarhely közötti országúthoz közel, a Kékvíz-pataktól nyugatra emelkedő domb keleti oldalában egy meglepően jó állapotban levő világháborús bunker található. A gödörben levő betonbunkerbe kétoldalról kőlépcső vezet le, a belsejében felgyűlt az esővíz.

FigyelemA további tartalomhoz (a rejtekhely leírása, a rejtekhely koordinátái, további megtalálások és hozzászólások szövege, stb.) való hozzáférés több szinten történik, a bejelentkezés után!

Bejelentkezés/Regisztráció
------------------------------------------------------
"Világháborús bunker - Kékvíz-patak" | Belépés/Regisztráció | 10 hozzászólás | Keresés
Tilos a Rejtekhely.ro-n megjelenő képek, szövegek, leírások, és gps adatok másolása, az eredeti szerző engedélye nélkül. A felhasználók által letölthető tartalom és információ csak személyes túrázásra és kirándulásra, illetve a játszóterünk keretein belül történő kincskeresésre használható fel.

A bejegyzések tartalmáért, a geodobozokból kivett vagy betett tárgyakért, a rejtekhelyek keresése közben esetleg bekövetkezett balesetekért felelősséget nem vállalunk. A kihelyezett geodobozok a ládagazda felelősségébe tartoznak.

------------------------------------------------------
Megtaláltad ezt a rejtekhelyet és szeretnél bejegyzést írni?
Ha sikerült eljutnod erre a helyre, számolj be nekünk az élményeidről és oszd meg velünk élményfotóidat. Belépés/Regisztráció

------------------------------------------------------
foundtext Ismét kerestem a bunkert
Dátum: 2017.08.02. 16:55
 
De megint nem jött össze. A másikat megtaláltam. Több mint egy órát keresgéltem az erdőben, fel-le, jobbra-balra, de csak az orrom után, nem sikerült. Esetleg, ha valaki csak az irányt a másiktól, ha megmondaná. Északra, délre, nyugatra, keletre, ennyi bővön elég.


------------------------------------------------------
foundtext Kazemata
Dátum: 2017.07.11. 17:35
 
Keresgéltük egy ideig, de aztán feladtuk, nem baj egy későbbi időpontban megkerül a delikvens. Az erdő meg a mező tele van mocsaras vidékre jellemző virágokkal.

 
Rejtekhely-fotók
világháborús bunker Kékvíz patak Hargita
Betonbunker a gödörben világháborús bunker Kékvíz patak HargitaKözeli rejtekhelyek
Kekvize forrasa Szentegyhazasfalu
0.43 km, -51 m szk.
Punkosdi rozsa a Hargitan
1.21 km, -54 m szk.
Regi kokereszt Gyepu patak
1.42 km, -24 m szk.
Szentegyhaza Gyongye
1.73 km, -111 m szk.
Banyaureg Gyepu patak
1.78 km, -23 m szk.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2018 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.07 másodperc