Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben - Kis-Üvöltő-patak vízesése - Bodzavám
Erdély, illetve Székelyföld természeti kincsei és látnivalói. Túrázás, kirándulás, kincskeresés. GPS készülékkel, vagy anélkül.

Rejtekhely.ro Geotrekking Erdelyben - Geotrekking - A képet grimoirine készítette
  Belépés Facebook csoport  
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Kis-Üvöltő-patak vízesése - Bodzavám - Brassó megye 

Kis-Üvöltő-patak vízesése - Bodzavám, Rejtekhely - Brassó
RH3773

A Bodzavámról kifele vezető úton a vámház romjait elhagyva az a völgyben jobbra felefele haladunk. Megcsodáljuk a Nagy-üvöltőt és a mészkőalakzatokat, majd továbbmegyünk  és a következő letérőnél balra tartva elérjük a kis vízesést. Ide már emberkéz is  bedolgozott sajnos, befoglalták a forrásokat, de a patakmeder gyönyörű. A nézelődésnek egy népes kutyacsapat megjelenése vetett véget.

FigyelemA további tartalomhoz (a rejtekhely leírása, a rejtekhely koordinátái, további megtalálások és hozzászólások szövege, stb.) való hozzáférés több szinten történik, a bejelentkezés után!

Ha nem hallottál még a geotrekkingről, akkor olvasd el ezt az ismertetőt: Kis-Üvöltő-patak vízesése - Bodzavám - Geotrekking ismertető és népszerűsítő anyag

Bejelentkezés/Regisztráció
---------------------------------------------------------------------
"Kis-Üvöltő-patak vízesése - Bodzavám" | Belépés/Regisztráció | 1 bejegyzés | Keresés
Tilos a Rejtekhely.ro-n megjelenő képek, szövegek, leírások, és gps adatok másolása, az eredeti szerző engedélye nélkül. A felhasználók által letölthető tartalom és információ csak személyes túrázásra és kirándulásra, illetve a játszóterünk keretein belül történő kincskeresésre használható fel.

A bejegyzések tartalmáért, a geodobozokból kivett vagy betett tárgyakért, a rejtekhelyek keresése közben esetleg bekövetkezett balesetekért felelősséget nem vállalunk. A kihelyezett geodobozok a ládagazda felelősségébe tartoznak.

---------------------------------------------------------------------
Megtaláltad ezt a rejtekhelyet és szeretnél bejegyzést írni?
Ha sikerült eljutnod erre a helyre, számolj be nekünk az élményeidről és oszd meg velünk élményfotóidat. Belépés/Regisztráció

---------------------------------------------------------------------
foundtext Mésztufa
Dátum: 2017.11.05. 15:00
 
Nagyon tetszett a mésztufa formája, színe, a rajta csörgedező, szétterülő kristálytiszta vízzel. A geodoboz keresésére sajnos egyszerűen nem volt időnk.

 
Rejtekhely-fotók
Kis-Üvöltő patak vízesés
Vízesés Kis-Üvöltő patak vízesésKözeli rejtekhelyek
Rakodo forrasok RH1629
0.29 km, -33 m szk.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2018 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.04 másodperc