Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben - Kis-Üvöltő-patak vízesése - Bodzavám
Erdély természeti kincsei és látnivalói. Túrázás, kirándulás, kincskeresés. GPS készülékkel, vagy anélkül.
Superb-quality Wyndham Sets Double Vanity Cabinet Medicine Cabinets Mirror White Artistic interior tip. Rejtekhely.ro Geotrekking Erdelyben - Geotrekking - A képet grimoirine készítette
  Belépés  
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció! - GYIK

Kis-Üvöltő-patak vízesése - Bodzavám - Brassó megye 

Kis-Üvöltő-patak vízesése - Bodzavám, Rejtekhely - Brassó
RH3773

A Bodzavámról kifele vezető úton a vámház romjait elhagyva az a völgyben jobbra felefele haladunk. Megcsodáljuk a Nagy-üvöltőt és a mészkőalakzatokat, majd továbbmegyünk  és a következő letérőnél balra tartva elérjük a kis vízesést. Ide már emberkéz is  bedolgozott sajnos, befoglalták a forrásokat, de a patakmeder gyönyörű. A nézelődésnek egy népes kutyacsapat megjelenése vetett véget.

FigyelemA további tartalomhoz (a rejtekhely leírása, a rejtekhely koordinátái, további megtalálások és hozzászólások szövege, stb.) való hozzáférés több szinten történik, a bejelentkezés után!

Bejelentkezés/Regisztráció
------------------------------------------------------
"Kis-Üvöltő-patak vízesése - Bodzavám" | Belépés/Regisztráció | 2 hozzászólás | Keresés
Tilos a Rejtekhely.ro-n megjelenő képek, szövegek, leírások, és gps adatok másolása, az eredeti szerző engedélye nélkül. A felhasználók által letölthető tartalom és információ csak személyes túrázásra és kirándulásra, illetve a játszóterünk keretein belül történő kincskeresésre használható fel.

A bejegyzések tartalmáért, a geodobozokból kivett vagy betett tárgyakért, a rejtekhelyek keresése közben esetleg bekövetkezett balesetekért felelősséget nem vállalunk. A kihelyezett geodobozok a ládagazda felelősségébe tartoznak.

------------------------------------------------------
Megtaláltad ezt a rejtekhelyet és szeretnél bejegyzést írni?
Ha sikerült eljutnod erre a helyre, számolj be nekünk az élményeidről és oszd meg velünk élményfotóidat. Belépés/Regisztráció

------------------------------------------------------
foundtext Forrás
Dátum: 2018.06.02. 12:30
 
Itt sem boldogultam GPS nélkül. Egészen nagy segítség lenne egy fénykép vagy legalább, hogy bükkfa vagy fenyőfa a hunyó. Nem másért, de bükkből kevés van azon a részen, s kizárásos alapon könnyebb lenne.


------------------------------------------------------
foundtext Mésztufa
Dátum: 2017.11.05. 15:00
 
Nagyon tetszett a mésztufa formája, színe, a rajta csörgedező, szétterülő kristálytiszta vízzel. A geodoboz keresésére sajnos egyszerűen nem volt időnk.

 
Rejtekhely-fotók
Kis-Üvöltő patak vízesés
Vízesés Kis-Üvöltő patak vízesésKözeli rejtekhelyek
Rakodo forrasok
0.29 km, -33 m szk.
Rakodo forrasok ujratoltve
0.32 km, -21 m szk.
Kalvaria domb Bodzavam
0.9 km, -91 m szk.
Erod Bodzavam
1.41 km, -31 m szk.
Esztena nyereg
5.55 km, 535 m szk.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2018 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.11 másodperc