Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben - Vasalt mászóút - Egyeskő - Hagymás-hegység
Erdély természeti kincsei és látnivalói. Túrázás, kirándulás, kincskeresés. GPS készülékkel, vagy anélkül.
Low-priced Luxor Sided Magnetic board deals Home office space upgrade. Lecterns Rejtekhely.ro Geotrekking Erdelyben - Geotrekking - A képet grimoirine készítette
  Belépés  
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció! - GYIK

Vasalt mászóút - Egyeskő - Hagymás-hegység - Hargita megye 

Vasalt mászóút - Egyeskő - Hagymás-hegység, Rejtekhely - Hargita
RH4210

Bár nem igazi via ferrata, az Egyeskő tetejére vastag vassodronyok segítik a biztonságos feljutást. A vasalt mászóút végén egy kis sziklatetőre jutunk, ahol épp annyi hely van, hogy egy pár ember elfér. Nem ez a legmagasabb pontja az Egyeskőnek, de csodálatos kilátásban van itt részünk.

FigyelemA további tartalomhoz (a rejtekhely leírása, a rejtekhely koordinátái, további megtalálások és hozzászólások szövege, stb.) való hozzáférés több szinten történik, a bejelentkezés után!

Bejelentkezés/Regisztráció
------------------------------------------------------
"Vasalt mászóút - Egyeskő - Hagymás-hegység" | Belépés/Regisztráció | 3 hozzászólás | Keresés
Tilos a Rejtekhely.ro-n megjelenő képek, szövegek, leírások, és gps adatok másolása, az eredeti szerző engedélye nélkül. A felhasználók által letölthető tartalom és információ csak személyes túrázásra és kirándulásra, illetve a játszóterünk keretein belül történő kincskeresésre használható fel.

A bejegyzések tartalmáért, a geodobozokból kivett vagy betett tárgyakért, a rejtekhelyek keresése közben esetleg bekövetkezett balesetekért felelősséget nem vállalunk. A kihelyezett geodobozok a ládagazda felelősségébe tartoznak.

------------------------------------------------------
Megtaláltad ezt a rejtekhelyet és szeretnél bejegyzést írni?
Ha sikerült eljutnod erre a helyre, számolj be nekünk az élményeidről és oszd meg velünk élményfotóidat. Belépés/Regisztráció

------------------------------------------------------
foundtext Nagy mászás
Dátum: 2016.08.05. 14:15
 
Háromkútról másztunk ki. Ebből az irányból egyszerre pillantható meg a Pásztorkő, az Ördögmalom és az Egyeskő. Az esztena és a legelésző állatok. Igazi havasi táj. A doboz a helyén van, a leírásnak megfelelően. Köszönjük a rejtést!


------------------------------------------------------
foundtext Nem én, hanem a feleségem találta meg
Dátum: 2016.07.09. 14:35
 
Az Egyeskő-menedékháztól felfelé annyira fantasztikus élményben volt részünk, hogy amikor visszaértünk a házhoz, a feleségemnek jutott eszébe a geoláda. Visszament, megtalálta, a papírra ráírta a nevét, és az időpontot is. Fényképeket is készített a piros kupakos, barna kapszuláról.

 
Rejtekhely-fotók
Egyeskő
Az Egyeskő EgyeskőKözeli rejtekhelyek
Pasztorko
0.5 km, -22 m szk.
Vigyazo ko
1.08 km, -122 m szk.
Ocsem teto
1.52 km, 113 m szk.
Haromkut forras
2.29 km, -518 m szk.
Nagyhagymas csucs
2.75 km, 203 m szk.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2018 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.14 másodperc