Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben - Attila vára - Vargyas
Erdély természeti kincsei és látnivalói. Túrázás, kirándulás, kincskeresés. GPS készülékkel, vagy anélkül.
Arteriors Storage Cabinets Storage CabinetsRejtekhely.ro Geotrekking Erdelyben - Geotrekking - A képet grimoirine készítette
  Belépés  
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció! - GYIK

Attila vára - Vargyas - Kovászna megye 

Attila vára - Vargyas, Rejtekhely - Kovászna
RH4447

A Persányi-hegységnek az Olt alsórákosi szorosától északra húzódó vonulatát az erdővidéki és homoródmenti emberek Rikának vagy Rika erdejének nevezik. Az ide tartozó, a Rika és Sós-kút (Nádas) patakok közti, Ny-K irányban lefutó hegygerinc keleti kiemelkedésén, a közigazgatásilag Vargyas községhez tartozó Hegyes-tetőn (684 m) található középkori eredetű erődítésmaradvány már régóta ismert.

FigyelemA további tartalomhoz (a rejtekhely leírása, a rejtekhely koordinátái, további megtalálások és hozzászólások szövege, stb.) való hozzáférés több szinten történik, a bejelentkezés után!

Bejelentkezés/Regisztráció
------------------------------------------------------
"Attila vára - Vargyas" | Belépés/Regisztráció | 1 bejegyzés | Keresés
Tilos a Rejtekhely.ro-n megjelenő képek, szövegek, leírások, és gps adatok másolása, az eredeti szerző engedélye nélkül. A felhasználók által letölthető tartalom és információ csak személyes túrázásra és kirándulásra, illetve a játszóterünk keretein belül történő kincskeresésre használható fel.

A bejegyzések tartalmáért, a geodobozokból kivett vagy betett tárgyakért, a rejtekhelyek keresése közben esetleg bekövetkezett balesetekért felelősséget nem vállalunk. A kihelyezett geodobozok a ládagazda felelősségébe tartoznak.

------------------------------------------------------
Megtaláltad ezt a rejtekhelyet és szeretnél bejegyzést írni?
Ha sikerült eljutnod erre a helyre, számolj be nekünk az élményeidről és oszd meg velünk élményfotóidat. Belépés/Regisztráció

------------------------------------------------------
foundtext Kereszt
Dátum: 2018.07.07. 17:10
 
Megtaláltam a dobozt. Nem nehéz megtalálni, mert nincs sok variáció bükkfára, már amelyik rejthetne dobozt. Viszont a doboz jó nagy. S rengeteg a gomba, jól megtöltöttük a kosarakat.

 
Rejtekhely-fotók
Attila vára Vargyas
Kereszt Attila vára VargyasKözeli rejtekhelyek
Attila vara
0 km, -1 m szk.
Reka vara
0.51 km, -41 m szk.
Reka kiralyno sirja
0.7 km, -169 m szk.
Vargyas tavai
2.53 km, -135 m szk.
Reformatus templom Vargyas
4.7 km, -200 m szk.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2018 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.23 másodperc