Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben - Rakodó források újratöltve
Erdély természeti kincsei és látnivalói. Túrázás, kirándulás, kincskeresés. GPS készülékkel, vagy anélkül.
Canopy Furniture Sets Resin Wicker Deep Seating Set Sunbrella Canvas Heather Beige Cushio Rejtekhely.ro Geotrekking Erdelyben - Geotrekking - A képet grimoirine készítette
  Belépés  
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció! - GYIK

Rakodó források újratöltve - Brassó megye 

Rakodó források újratöltve, Rejtekhely - Brassó
RH4483

E források kristály hullámai esésükben habbá törődve számtalan apró zuhatagban, zeneszerű csörgedezéssel rohannak le a meredélyes szirtlapon, azt napsugarakban ragyogó kristály tükörré változtatva át... Itt egy kövülő víztömeggel van dolgunk, amelynek felesleges szénsava a léggel érintkezve elillan, mi által a feloldva volt szilárd részek lecsapódnak - írja Orbán Balázs.

FigyelemA további tartalomhoz (a rejtekhely leírása, a rejtekhely koordinátái, további megtalálások és hozzászólások szövege, stb.) való hozzáférés több szinten történik, a bejelentkezés után!

Bejelentkezés/Regisztráció
------------------------------------------------------
"Rakodó források újratöltve" | Belépés/Regisztráció | 1 bejegyzés | Keresés
Tilos a Rejtekhely.ro-n megjelenő képek, szövegek, leírások, és gps adatok másolása, az eredeti szerző engedélye nélkül. A felhasználók által letölthető tartalom és információ csak személyes túrázásra és kirándulásra, illetve a játszóterünk keretein belül történő kincskeresésre használható fel.

A bejegyzések tartalmáért, a geodobozokból kivett vagy betett tárgyakért, a rejtekhelyek keresése közben esetleg bekövetkezett balesetekért felelősséget nem vállalunk. A kihelyezett geodobozok a ládagazda felelősségébe tartoznak.

------------------------------------------------------
Megtaláltad ezt a rejtekhelyet és szeretnél bejegyzést írni?
Ha sikerült eljutnod erre a helyre, számolj be nekünk az élményeidről és oszd meg velünk élményfotóidat. Belépés/Regisztráció

------------------------------------------------------
foundtext Mészkőtufa
Dátum: 2018.06.02. 12:50
 
Az igazság az, hogy itt GPS nélkül nem nagyon boldogulok. Bükkfa az van bővön. Na, már most keresd meg, melyik a nyerő. Amúgy tele volt a hely s nem csak helyiekkel, hanem voltak elegen Romániából is.

 
Rejtekhely-fotók
Rakodó források
A források Rakodó forrásokKözeli rejtekhelyek
Rakodo forrasok
0.03 km, -12 m szk.
Kis Uvolto patak vizesese
0.32 km, 21 m szk.
Kalvaria domb Bodzavam
0.63 km, -70 m szk.
Erod Bodzavam
1.09 km, -10 m szk.
Esztena nyereg
5.82 km, 556 m szk.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2018 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.08 másodperc