Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben - Várhegy - Ozsdola
Erdély, illetve Székelyföld természeti kincsei és látnivalói. Túrázás, kirándulás, kincskeresés. GPS készülékkel, vagy anélkül.

Rejtekhely.ro Geotrekking Erdelyben - Geotrekking - A képet grimoirine készítette
  Belépés Facebook csoport  
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Várhegy - Ozsdola - Kovászna megye 

Várhegy - Ozsdola, Rejtekhely - Kovászna
RH4496

Megkozelitese legkonnyebben Ozsdola kozpontjabol a Moldova fele vezeto utat, a Kadar utat kovetve, majd leterve balra a Kopolno pataki erdoipari uton folytatva egeszen a Fajlo es Eges patakok osszeomlesi pontjaig, ugy jo 5 km-en at.  A ket vizfolyas kozott emelkedik a 974 m magas Varberc.

FigyelemA további tartalomhoz (a rejtekhely leírása, a rejtekhely koordinátái, további megtalálások és hozzászólások szövege, stb.) való hozzáférés több szinten történik, a bejelentkezés után!

Ha nem hallottál még a geotrekkingről, akkor olvasd el ezt az ismertetőt: Várhegy - Ozsdola - Geotrekking ismertető és népszerűsítő anyag

Bejelentkezés/Regisztráció
---------------------------------------------------------------------
"Várhegy - Ozsdola" | Belépés/Regisztráció | 3 hozzászólás | Keresés
Tilos a Rejtekhely.ro-n megjelenő képek, szövegek, leírások, és gps adatok másolása, az eredeti szerző engedélye nélkül. A felhasználók által letölthető tartalom és információ csak személyes túrázásra és kirándulásra, illetve a játszóterünk keretein belül történő kincskeresésre használható fel.

A bejegyzések tartalmáért, a geodobozokból kivett vagy betett tárgyakért, a rejtekhelyek keresése közben esetleg bekövetkezett balesetekért felelősséget nem vállalunk. A kihelyezett geodobozok a ládagazda felelősségébe tartoznak.

---------------------------------------------------------------------
Megtaláltad ezt a rejtekhelyet és szeretnél bejegyzést írni?
Ha sikerült eljutnod erre a helyre, számolj be nekünk az élményeidről és oszd meg velünk élményfotóidat. Belépés/Regisztráció

---------------------------------------------------------------------
foundtext Tisztogattunk
Dátum: 2017.03.29. 12:00
 
Valóban alaposan belepték az indák a rejteket. Egy ideig forgolódtunk, kutakodtunk, de nem adtuk fel. Annál nagyobb volt az öröm, hogy sikeres volt az első tavaszi kincskeresés immár gyarapodott családunkkal, ugyanis újszülött kisfiunk is velünk volt. Nagyon tetszett, hogy a természet is hozzásegített a rejtéshez, valószínűleg az eredeti szándékot is felülmúlta. Szép völgyek vannak errefelé is. A gyermekek fantáziaját beindította egy alagút esetleges létezése a falu felé.


---------------------------------------------------------------------
foundtext Szederindák között
Dátum: 2015.11.23. 12:35
 
A hatalmas fatörzset megtaláltuk, körbetanulmányoztuk. A rengeteg szederinda miatt a dobozt nem tudtuk előkeríteni. de majd bozótvágókéssel kivágjuk magunkat. Szép faóriás lehetett!

 
Rejtekhely-fotók
Ozsdola Várhegy
Szederindás rejtek Ozsdola VárhegyKözeli rejtekhelyek
Kezdimartonosi feredo RH3484
2.15 km, 142 m szk.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2018 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.07 másodperc