Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben - Ozsdolai-hágó - Berecki-hegység
Erdély, illetve Székelyföld természeti kincsei és látnivalói. Túrázás, kirándulás, kincskeresés. GPS készülékkel, vagy anélkül.

Rejtekhely.ro Geotrekking Erdelyben - Geotrekking - A képet grimoirine készítette
  Belépés Facebook csoport  
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Ozsdolai-hágó - Berecki-hegység - Kovászna megye 

Ozsdolai-hágó - Berecki-hegység, Rejtekhely - Kovászna
RH4627

Ozsdolai-hágó - Berecki-hegység

FigyelemA további tartalomhoz (a rejtekhely leírása, a rejtekhely koordinátái, további megtalálások és hozzászólások szövege, stb.) való hozzáférés több szinten történik, a bejelentkezés után!

Ha nem hallottál még a geotrekkingről, akkor olvasd el ezt az ismertetőt: Ozsdolai-hágó - Berecki-hegység - Geotrekking ismertető és népszerűsítő anyag

Bejelentkezés/Regisztráció
---------------------------------------------------------------------
"Ozsdolai-hágó - Berecki-hegység" | Belépés/Regisztráció | 2 hozzászólás | Keresés
Tilos a Rejtekhely.ro-n megjelenő képek, szövegek, leírások, és gps adatok másolása, az eredeti szerző engedélye nélkül. A felhasználók által letölthető tartalom és információ csak személyes túrázásra és kirándulásra, illetve a játszóterünk keretein belül történő kincskeresésre használható fel.

A bejegyzések tartalmáért, a geodobozokból kivett vagy betett tárgyakért, a rejtekhelyek keresése közben esetleg bekövetkezett balesetekért felelősséget nem vállalunk. A kihelyezett geodobozok a ládagazda felelősségébe tartoznak.

---------------------------------------------------------------------
Megtaláltad ezt a rejtekhelyet és szeretnél bejegyzést írni?
Ha sikerült eljutnod erre a helyre, számolj be nekünk az élményeidről és oszd meg velünk élményfotóidat. Belépés/Regisztráció

---------------------------------------------------------------------
foundtext Hóvirágos rejtek
Dátum: 2017.03.29. 13:10
 
Először a tájban gyönyörködtünk, már csak ezért is megérte ideautózni. Aztán keresgéltünk a fák közt. A kincset rejtő fa más meglepetést is tartogatott. Annyi hóvirág volt körülötte, hogy nagyon kellett vigyázzunk, le ne tapodjuk őket. Aztán a vállalkozó kedvűek azt is kipróbálták, egyes fák ágain milyen magasra lehet feljutni.


---------------------------------------------------------------------
foundtext Hószag és Nemere
Dátum: 2016.10.29. 12:30
 
Kis forgolódás után meglett a doboz. Sokat nem időztünk, mert a Nemere nagyon hószagú volt, és igencsak csípős. A környék gyönyörű, úgyhogy mindenképpen visszajövünk még.

 
Rejtekhely-fotók
Ozsdolai-hágó
Megkerült Ozsdolai-hágóKözeli rejtekhelyek
Ozsdolai hoviragret RH1589
0.95 km, 67 m szk.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2018 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.06 másodperc