Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben - Kápolnamező-borvízforrás - Lázárfalva
Erdély természeti kincsei és látnivalói. Túrázás, kirándulás, kincskeresés. GPS készülékkel, vagy anélkül.
Magnificent Cdi Country Chest Chests Rejtekhely.ro Geotrekking Erdelyben - Geotrekking - A képet grimoirine készítette
  Belépés  
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció! - GYIK

Kápolnamező-borvízforrás - Lázárfalva - Hargita megye 

Kápolnamező-borvízforrás - Lázárfalva, Rejtekhely - Hargita
RH4647

Lázárfalváról a nyírfürdői elágazásnál Kápolnamező felé indultunk, majd a nyaralók után továbbmentünk az erdei úton egy darabig, követve a vörös kereszt jelzést. A tető előtt nem sokkal, egy pihenő mellett, vasban rendkívül gazdag, vöröses vizű forrást találtunk.

FigyelemA további tartalomhoz (a rejtekhely leírása, a rejtekhely koordinátái, további megtalálások és hozzászólások szövege, stb.) való hozzáférés több szinten történik, a bejelentkezés után!

Bejelentkezés/Regisztráció
------------------------------------------------------
"Kápolnamező-borvízforrás - Lázárfalva" | Belépés/Regisztráció | 1 bejegyzés | Keresés
Tilos a Rejtekhely.ro-n megjelenő képek, szövegek, leírások, és gps adatok másolása, az eredeti szerző engedélye nélkül. A felhasználók által letölthető tartalom és információ csak személyes túrázásra és kirándulásra, illetve a játszóterünk keretein belül történő kincskeresésre használható fel.

A bejegyzések tartalmáért, a geodobozokból kivett vagy betett tárgyakért, a rejtekhelyek keresése közben esetleg bekövetkezett balesetekért felelősséget nem vállalunk. A kihelyezett geodobozok a ládagazda felelősségébe tartoznak.

------------------------------------------------------
Megtaláltad ezt a rejtekhelyet és szeretnél bejegyzést írni?
Ha sikerült eljutnod erre a helyre, számolj be nekünk az élményeidről és oszd meg velünk élményfotóidat. Belépés/Regisztráció

------------------------------------------------------
foundtext Eltűnt a régi doboz, éljen az új
Dátum: 2017.11.06. 16:30
 
A mai nap lázárfalvi rejtekhelyeket kerestem fel. Először a Kápolnamező felé mentem, felkeresni a borvízforrást. Az út száraz időben kiskocsival is járható, a forrás közelében már erdei út, fenyvesben vezet. Bár pár napja nem esett, az út felülete sáros volt - nem szívesen csúsznék itt be az útszéli meredek oldalon.

A forrás a megadott helyen, bár a víz most alig csordogált. Beléptem a pihenőhelyre is, de már csak az üres rejteket találtam. Pontosabban az álcázásnak használt, két árva követ. Mivel volt nálam cseredoboz, rejtettem egy új geodobozt, új rejtekbe. A rejtekgazda is megkeresheti, pont jár érte.

 
Rejtekhely-fotók
Csíklázárfalva Nyírfürdő Kápolnamező
Nyírfürdőtől Kápolnamező fele Csíklázárfalva Nyírfürdő KápolnamezőKözeli rejtekhelyek
Lazarfalvi Nyirfurdo
2.18 km, -98 m szk.
Nadasfurdo
3.63 km, -116 m szk.
Cecele
3.84 km, 317 m szk.
Katolikus templom Lazarfalva
4.01 km, -161 m szk.
Nyeregbe
4.05 km, -115 m szk.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2018 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.16 másodperc