Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben - Bagoly-forrás - Oltszem
Erdély, illetve Székelyföld természeti kincsei és látnivalói. Túrázás, kirándulás, kincskeresés. GPS készülékkel, vagy anélkül.

Rejtekhely.ro Geotrekking Erdelyben - Geotrekking - A képet grimoirine készítette
  Belépés Facebook csoport  
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Bagoly-forrás - Oltszem - Kovászna megye 

Bagoly-forrás - Oltszem, Rejtekhely - Kovászna
RH4651

Az oltszemi fürdőközpont az Olt lankáján helyezkedik el. Megközelíthető az E12 országútról, ahonnan az oltszemi Mikó-kastély melletti utcába kell letérni, majd átmenni az Olt hídján. Bagoly-forrás a fürdő épülete mellett található. Ennek a borvíznek a legmagasabb a természetes rádioaktivitása a környéken.

FigyelemA további tartalomhoz (a rejtekhely leírása, a rejtekhely koordinátái, további megtalálások és hozzászólások szövege, stb.) való hozzáférés több szinten történik, a bejelentkezés után!

Ha nem hallottál még a geotrekkingről, akkor olvasd el ezt az ismertetőt: Bagoly-forrás - Oltszem - Geotrekking ismertető és népszerűsítő anyag

Bejelentkezés/Regisztráció
---------------------------------------------------------------------
"Bagoly-forrás - Oltszem" | Belépés/Regisztráció | 4 hozzászólás | Keresés
Tilos a Rejtekhely.ro-n megjelenő képek, szövegek, leírások, és gps adatok másolása, az eredeti szerző engedélye nélkül. A felhasználók által letölthető tartalom és információ csak személyes túrázásra és kirándulásra, illetve a játszóterünk keretein belül történő kincskeresésre használható fel.

A bejegyzések tartalmáért, a geodobozokból kivett vagy betett tárgyakért, a rejtekhelyek keresése közben esetleg bekövetkezett balesetekért felelősséget nem vállalunk. A kihelyezett geodobozok a ládagazda felelősségébe tartoznak.

---------------------------------------------------------------------
Megtaláltad ezt a rejtekhelyet és szeretnél bejegyzést írni?
Ha sikerült eljutnod erre a helyre, számolj be nekünk az élményeidről és oszd meg velünk élményfotóidat. Belépés/Regisztráció

---------------------------------------------------------------------
foundtext Sasszem a Bagoly-kútnál
Dátum: 2017.07.31. 14:20
 
A GPS kicsit félre húzott, az emlékmű fele, de meglett a doboz, bár elég szemetes helyen lapult. Újra felfedeztük a Dálnokról eltűnt lovasszobrot a kocsifuttató pálya előtt. Szép új, jól karbantartott versenypálya készült el végre itt. Miért nem írták, hogy ki vajon ki készítette a szobrot?


---------------------------------------------------------------------
foundtext Másik vizes túra
Dátum: 2017.05.13. 15:15
 
Most sem volt szerencsénk az idővel. Reméljük, nem lesz minden idei kirándulásunk eső-áztatta. Sajnos képeket sem tudtunk készíteni, de a doboz megkerült. Köszönjük a rejtést.

 
Rejtekhely-fotók
Oltszem Bagoly-forrás
Bagoly-forrás Oltszem Bagoly-forrásKözeli rejtekhelyek
Soskut forras Oltszem RH0181
0.27 km, 11 m szk.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2018 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.06 másodperc