Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Toronykovek
Tusnadfurdo tiszafaja
Csukas to
Banyaszpataktovi borviz

Hozzászólások
A láda könnyen meglett...
Magaslat...
Hétvégén Tusnádfürdőn 5....


Sólyom-kő - Tusnádfürdő

Sólyom-kő - Tusnádfürdő


Ezt a rejtekhelyet csak jó fizikai kondicióval rendelkező rejtekhely-vadászoknak ajánljuk. Nem ajánlott a tériszonyban szenvedőknek sem. A Sólyomkő növénytani természetvédelmi terület, ezért "mindent a fényképezőgépnek, semmit a kéznek" jelszóval járjunk rajta.

Az Állomás és a Csukás utcák találkozásánál levő ponttól indulunk. Itt balra kanyarodva a Csukás-tóhoz levezető kövezett útat követjük. Az út átmegy a vasúti átjárón, majd elérkezik az Olt hídjához. Az Olt-hídon átmenve az út kettéválik. A bal oldali az Univers-kempinghez és a mofettához vezet. A jobb oldali - a piros háromszöggel...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Sólyom-kő - Tusnádfürdő rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.02 másodperc