Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Nyerges teto
Kaszonujfalu temetoje
Pap hegye
Nyeregbe

Hozzászólások
Hódvolt, hódnemvolt...
Sóshódfürdő...
Lakodalom...


Sóskútfürdő

Sóskútfürdő


Sóskútfürdő egy szabadon használható gyógyfürdő. A kászoni medence szélén, Kászonújfalu és a Nyerges–tető között található. A forrás környékét a helybeliek kiépítették, saját erőforrásból. A fürdő a kászoniak egyik legkedveltebb hétvégi üdülőhelye, ugyanakkor helyi jellegű rendezvények színtere.

A forrás különleges összetételű, ként és egy kevés sót tartalmaz. Kiváló különböző betegségek gyógyítására, fürdőként vagy ivókúraként, a cukorbetegség kezelésére.

Időpont: 2011. október 5.
Az újrarejtés időpontja: 2016. április 3.
Az átalakítás időpontja: 2019. október 29.
További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Sóskútfürdő rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.05 másodperc