Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Református templom - Gogánváralja

Református templom - Gogánváralja


Református templom - Gogánváralja

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
A templom belseje
A templom belseje
Festett kazetta
Festett kazetta
Az urak padja
Az urak padja
Harangláb
Harangláb
Fekhely
Fekhely
Gógán vára a haranglábból
Gógán vára a haranglábból
Szomszéd bácsi
Szomszéd bácsi
Háttérben a vár
Háttérben a vár
Szentély
Szentély

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Református templom Gogánváralja rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.
Az előfizetésről


Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Gogan vara
 • Erodtemplom Szaszormenyes
 • Evangelikus templom Kund
 • Bolyai Janos edesanyjanak emlekhelye
 • A feher amurokhoz-tavak

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Csodálatos kis templom

  Sikerült bejutni a templomba, ez külön öröm mindig számunkra...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.06 másodperc