Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Református templom - Gogánváralja

Református templom - Gogánváralja


Református templom - Gogánváralja

1332-ben de Subcastro, 1347-ben castrum Wywar, 1450-ben Waralya, 1495-ben War Allya, 1587-ben Várallya néven említik az oklevelek. 1332-ben plébániatemploma van, ebben az évben papja, Miklós a pápai tizedjegyzék szerint 16 dénárt fizet. A falu feletti vár 1280–1283-ban épülhetett, a templomával együtt. Középkori templomát a XX. század elején...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Kincskeresés

Keressétek meg a Református templom Gogánváralja rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Gogan vara
Erodtemplom Szaszormenyes
Evangelikus templom Kund
Bolyai Janos edesanyjanak emlekhelye

Hozzászólások
Pixel
Csodálatos kis templom...


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.03 másodperc